Årets Dommerkomet 2018 – NFF Buskerud

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2018

Stoppen SK har gleden av å få to personer som årets dommerkomet i NFF Buskerud for sesongen 2018. 

Her er litt av det NFF Buskerud la ut om våre dommerkometer for 2018.  

Begge kandidatene var 17 år det året de tok rekruttdommerkurs. Den ene mer aktiv enn den andre i sine første år som dommer i NFF Buskerud.  

Det som går igjen for begge dommerkometene er at de ble bemerket som stort dommerpotensiale både som assistent og hoveddommer. 

Dommerkomet 1: 

Kandidaten gjennomførte rekruttdommerkurs vinteren 2017, og ble autorisert som kretsdommer etter endt sesong. Kandidaten dømte stort sett 13-14 og 15 års klassen i sin første sesong. Det ble også ett par opptredener som assistentdommer på tampen av 2017. Kandidaten tok store steg gjennom vinterhalvåret 2018 og fikk sitt store gjennombrudd vårsesongen 2018 med oppdrag som hoveddommer G19 NM kvalik, G16/G19 interkrets og G16/G19 nasjonal serie i tillegg avsluttet han vårsesongen med å debutere som hoveddommer i 5 divisjon for menn. Ved siden av hoveddommeroppdragene var kandidaten også rangert og satt opp som AD i både 4. og 5. divisjon  vårparten. Kandidaten har hatt en fantastisk fin progresjon og utvikling, på veldig kort tid. Kandidaten er kjent for å være positiv og lærevillig person som hele tiden søker nye utfordringer.  

Dommerkomet 2:  

Kandidat 2 gjennomførte rekruttdommerkurs vinteren 2017, og ble autorisert som kretsdommer etter endt sesong. Kandidaten var noe mer beskjeden med antall kamper sin første sesong som rekruttdommer, men selv ved få kamper så man ett stort potensial, både som hoveddommer og assistentdommer. Det ble kamper som hoveddommer i G15 og G16 interkrets sesong 2017. 

Kandidaten fikk sitt store gjennombrudd sesong 2018 hvor kandidaten har debutert som hoveddommer i seniorklassen og i G19 nasjonal serie – Hvor begge klasser har vært med trio. Kun positive tilbakemeldinger fra veiledere som har fulgt disse kampene. Kandidaten er positiv, ydmyk og lærevillig person som hele tiden søker og griper nye utfordringer. 

Dommeransvarlig i Stoppen og Stoppen Sportsklubb har gleden av å gratulere følgende dommere under NFF Buskerud sin avslutning den 24.11.18 med Prisen Årets Dommerkomet 2018. 

Per Oscar Heiberg og Vilde Sølverud Larsen. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.