Luke 4 - Styrelederen's ord. Tanker om og Stoppen SK's bidrag ift idrettshall i nedre Lier.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Des 2018

Et bilde som inneholder person, holder, mann

Beskrivelse som er generert med høy visshet

Vi er gode og vi er gode sammen. Nå har vi vært én stor klubb i 2 år! Vi bygger klubb og vi bygger organisasjon. Stoppen SK er tuftet på frivillighet, og sammen med svært dyktige ansatte i klubben, leverer vi høy kvalitet i tilbudet for barn og unge. 

Vi jobber etter dem samme visjonen som før, «Flest mulig, Lengst mulig».

Jeg har hatt gleden av å lede denne klubben siden sammenslåingen mellom Liungen og Stoppen i 2016. Sammen med styret, har jeg hatt fokus på den driftsmodellen vi skulle forsøke å etablere og stabilisere. Troen på at høy kvalitet i sport, utvikling og administrasjon, vil gi et stabilt og godt tilbud til samtlige barn og unge som ønsker å drive idrett, har vært målbildet hele tiden. Vi har i 2018 etablert en stabil, voksen og dyktig gjeng i Stoppen SK, som jobber heltid og deltid for å nå sine mål og legge grunnlaget for det beste idrettslaget i nedre Lier.

Den frivilligheten vi alle legger ned i arbeidet med barn og unge, er utrolig viktig som et ledd innen nasjonal helse og samfunnsarbeid. Når man arbeider med idrett fra ledersiden, får man et tydelig bilde av politikere og kommunens innsats for idretten i Lier kommune. Og tro meg, her er det store mangler dessverre.

Med den befolkningsveksten som er forventet i nedre Lier de neste 5 til 20 årene, er det svært viktig at idretten, med kommunen i ryggen, etablerer planer og tiltak for å møte det behovet som allerede idretten skriker etter. Idretten trenger treningsflater og haller. Kapasiteten er pr i dag sprengt. Flere klubber og lag føler seg sterkt nedprioritert når kommunen fordeler tilgang til treningstider i haller. Hvis vi skal endre på dette, samtidig som antall brukere øker, må kapasiteten økes.

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, la oss bygge en idrettshall på Lier Stadion i samarbeid med både kommune og de andre idrettslagene. Alle har behov for mer kapasitet og behovet vil bare øke de nærmeste årene. Stoppen SK har det siste året sondert muligheter for å etablere en prosjektgruppe, på tvers av flere idrettslag i nedre lier, for å finne grunnlag for å kunne bygge en idrettshall på Lier Stadion. Jeg oppfordrer våre medlemmer og støttespillere, til å støtte oss i dette arbeidet, da idretten trenger og fortjener mer hall-kapasitet i dag og mye mer i årene fremover.

Jeg håper dere har hatt flotte idrettsøyeblikk i løpet av 2018 og at barn, ungdom og voksne har hatt glede av Stoppen Sportsklubb og det vi forsøker å være.

Glede – Mestring – Utvikling 

Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt idretts år i 2019.

Kjetil Haugland Johansen – Styreleder - Stoppen Sportsklubb

kjetil@stoppensk.no 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.