Luke 6 - Bruk hue - bruk lue

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Des 2018


28.11.2017 lå anlegget nedsnødd, med stiv kuling fra nord som følger den islagte Lierelva og treffer oss hardbarka Stoppen folka midt i fleisen om man skulle være så uheldig å spille på det laget som angriper i retningen mot nord. Et konstant drag som slår deg ustoppelig gjennom den tiden du befinner deg på Lier Stadion har hver og enhver av oss erfart. 


28.11.2017                                                 04.12.2018 

 


Kjøp lua her  (150,-kr)

Vinteren er her og selv om vi lever i et monarki ser det virkelig ut som om KONG vinter uteblir til glede for oss som liker godt feste under beinaNoen jeg kjenner fra varmere klima fortalte det så bra. “Norsk vinter er fint det da, fra denne siden av vinduet”  kikkende ut mot en knallblå himmel med sol som lyser opp omgivelsene hvor snølagte hus og trær speiler seg i glansen. 

 

Så langt har vi vært heldige, foruten skientusiastene som fortsatt bruker kveldene sine til å stå i smøreboden og drømmer om at redaktør i Flåklypa Frimand Pløsen skal virkeliggjøre tyveriet av snøkanonen til Reodor Felgen. 


 

Selv om det hvite teppet uteblir og værgudene ser ut til å være i relativt godt humør er det ikke til å komme bort i fra at det kryper på seg noen kuldegrader, og da er det godt klubben har et lager med fantastisk gode luer som ikke bare varmer, men er utrolig gode å ha på hodet.  

Stoppen SK lua er like fantastisk til trening som den er til fritidsaktiviteter. Liten, lett og varm som gjør den enkel å putte i jakkelomma om man tilfeldigvis skulle inn å handle noe på et handlesenter nå før jul.  

La store og små få gleden av dette hodeplagget samtidig som vi er med på å støtte opp om klubben og klubbens arbeid. 

Kjøp lua her  (150,-kr)

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.