Luke 7 - Espen Strøm Elvemo inn som Damelagstrener

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Des 2018

Tirsdag 04.12.2018 skrev Espen Strøm Elvemo under som hovedtrener for damelaget til Stoppen SK. Denne signeringen er klubben strålende fornøyd med, og i lag med Armin Ghasemi vil disse ha stålkontroll på det fotballfaglige klubben står for. Dette sammen med en foreldregruppe som legger ned mye tid og ressurser vil dette bli fantastisk. 

For tiden utdanner Espen seg til UEFA-B trener, og har sin siste samling med skriftlig innlevering denne helgen. På samme kurs finner vi vår egen Lars Granaas, han jobber og med å øke sin fotballfaglige kompetanse. Lars Granaas og utviklingsansvarlig Harald Johannessen har mye positivt å si om Espen, så dette gleder vi oss utrolig mye til. 

Espen presenterte seg på følgende måte ovenfor jentene på A-laget: 

«Jeg er 27 år. Har samboer og er fra Drammen. Min jobb har i år vært i noe som heter Ressursteamet ved Ila fengsel, Jeg er utdannet fengselsbetjent. Neste år går jeg over til å jobbe i Strømsgodset hvor jeg i hovedsak vil jobbe med GodsetAkademiet som trener/ansvarlig for en rekke klubber. Jeg har jobbet som trener/spillerutvikler to år i Godset.» 

Espen og Armin ønsker å få på plass en spillerstall på ca 20-25 spillere, og de vil bruke en periode fremover på å kartlegge 2003 og 2004 modellene i klubben for å sette denne stallen. Den første utfordringen til a-lagsdamene vil være NM for J19 som starter opp rett etter nyttår.  

Med signering sent tirsdag kveld fikk klubbens 2003 og 2004 modeller tilbud onsdag om å være med første trening torsdag 06.12. Det stilte hele 19 fantastiske spillere til trening samme tidspunkt som tidligere nevnte fraværende KONG vinter meldte sin ankomst. Grunnet forholdene ble økta deretter, men fantastisk at klubbens spillere viser slik iver. Dette ser meget bra ut for fremtiden om vi bare holder gasspedalen inne. 

Etter trening hadde trenerteamet møte angående sesongen 2019. Vi kliner til. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.