Luke 8 - En FFO spillers egne ord.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 8. Des 2018

Fotballfritidsordningen på Lier Stadion driftes og organiseres av Stoppen Sportsklubb. Her får alle som ønsker fra Sylling, Egge, Nordal, Hegg, Gullaug, Høvik og Bragernes skole tilbud om å delta på FFO om man ønsker en, to eller kanskje til og med tre fotball aktiviteter etter skoleslutt.

Spillere i alle aldre fra 6-12 år, jenter som gutter samles til det fantastiske anlegget på Lier Stadion for å spille fotball. Her stiller Stoppen SK med kyndig personell for pass, mat, oppfølging og tilrettelegging for baras beste.

Blant ca.200 unger som i dag benytter tilbudet finner vi Trym Sørbye Bore som ble utfordret til å skrive noen tanker og opplevelser om FFO, og her er hans ord:

“Livet på FFO er bra. Med god oppfølging på alle måter og god mat. Det er også et sted hvor du kan bli venn med spillere på din alder fra andre klubber. Det beste med FFO er at man får godt utbytte av treningene samtidig som du kan ha det morsomt. Man må ikke være god i fotball for å ha det gøy”

For en stund siden finner vi samme gutt med et eget menings innlegg i Drammens Tidene, hvor han ikke kjenner seg igjen i Aftenspostens reportasje om at ‘’løkkefotballen er død’’ 

Les om Trym sin mening her  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.