Luke 10 - Stoppen SK stolt samarbeidspartner med Redd Barna

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Des 2018

Som en av fire klubber i Norges land har Stoppen Sportsklubb det unike samarbeidet med Redd Barna, et samarbeid vi er meget stolte over. Verdiene og holdningene vi står for som klubb blir daglig utfordret og videreutviklet grunnet samarbeidet. Målet er klinkende klart, alle barna skal være trygge hos oss i Stoppen SK.

Trygghet eller safety om du vil, forplikter. Det forplikter oss som klubb, trenerne og støtteapparatene rundt laget. Vi må være PÅ – og i den forbindelse er det laget en beredskapsplan. Beredskapsplanen gir et unikt innblikk i hva slags samarbeid vi har. Politi, barnevern og helsetjenesten i Lier kommune er med og bidrar om det skulle vise seg at et barn føler seg utrygt, noe som burde vært uhørt, men dessverre er tilfelle noen ganger.

Redd Barna er sammen med oss som klubb der med Hauke øyner og påser at vi til enhver tid er med på å nå målet. I år ble alle trenere og lagledere invitert til kurs i regi av Redd Barna. Her ble konseptet «Trygg på trening» presentert. Dette var en meget spennende kveld med alvorlige temaer. De fremmøtte ga klare tilbakemelding om at det er ønskelig med flere slike kvelder. «Trygg på trening» er utarbeidet av Redd Barna og benytter blant annet Stoppen SK for å formidle viktige budskap for barnas beste, via oss som voksne ressurser.

Er det noe vi som klubb er virkelig stolte av, så er det samarbeidet med Redd Barna og det klinkende klare målet for 2019 er å tilby alle som arbeider rundt og med barna i Stoppen et tilbud om kompetanseheving for å tilrettelegge for en «Trygg på trening» og hverdag for barna i distriktet vårt.

Vi bryr oss – hjelp oss med arbeidet


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.