Luke 19 - Lars Granaas ny utviklingsansvarlig

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2018

Stoppen Sportsklubb kan meddele at klubben har fått på plass selveste Lars Granaas i rollen som utviklingsansvarlig. Dette er en 100% stilling til stor glede for alle som er tilknyttet klubben. Denne gangen er det langt fra noen hvem som helst som kommer til å traske sine føtter på Lier Stadion samt sette sitt preg på arbeidet i tiden fremover i tråd med klubbens retningslinjer.  

Lars bor et steinkast unna banen. Med sine tre aktive barn både i Stoppen SK og Spa/Bra hvor han selv er delaktig pappatrener for alle gutta, har han beina godt planta på jorda og vet hvordan det er å være delaktig i en kvalitets klubb og breddeklubb som skal ivareta alle.  

 

tillegg finner dere Lars ofte sentralt på midten når Stoppen SK herrer A-lag spiller sine kamper mot naborivalene, tross sin unge alder holdt han fortsatt skyhøyt nivå i 5.divisjon. Så får tiden vise om han klarer å spille seg inn på 4.divisjonslaget i 2019 på lik linje med Thomas Sørum.

 

Lars har bidratt i klubbens sportslige utvalg, assistenttrener på senior a-herrer og trener på fotballfritidsordningen i klubben hvor han har bistått med sin fotballfaglige og sosiale kompetanse. For tiden tar han UEFA-B trenerkurset i regi NFF og med sin spiller og trenererfaring går dette strålende, nå er det bare karakteren som gjenstår. I tillegg besitter Lars pedagogisk kompetanse og kommer fra jobb som utviklingsansvarlig i Mjøndalen og nå pedagogisk leder i en barnehage. 

 

Lars debuterte som spiller i Strømsgodset TF 1997 og han har satt sine føtter på treningsanlegget til bakgårdsklubben Manchester United som prøvespiller. Med 214 kamper for Godset hvor han banka inn 16 mål, forlot han drammenserne til fordel for laget Godset slo i cupfinalen 2010, Follo. Etter en kort periode her signerte han for klubben som ble kåret til årets kuleste drakt i obos ligaen 2018....... Mjøndalen. I tillegg har den talentfulle spilleren Lars flere aldersbestemte landskamper for Norge opp til U-21 nivået hvor han fikk ni kamper. 

Granaas’en startet karrieren sin Drafn som liten gutt, før ferden gikk til Skiold, Mjøndalen, Strømsgodset, Follo og så til Mjøndalen igjen før han fant sin råeste og beste klubb i Stoppen SK. Der har han allerede sikret et opprykk, og bestillingen er flere. 

Det blir liv, det blir action, det blir gøy, det blir nasjonalsang og ikke minst fotballfaglig trykk på Lier Stadion. Stoppen SK holder fortsatt foten på gasspedalen for de aktive utøverne sin del.  

Stoppen SK er meget fornøyd med signeringen av Lars, en person vi har ønsket i større roller hos oss i lange tider. Nå lykkes vi endelig

Velkommen Lars 

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.