Luke 21 - En fantastisk allidrett sesong i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2018

Et av de stolteste øyeblikkene i et individs liv er overgangen fra barnehagen til skolen. Vi som foreldre legger virkelig opp til denne happeningen og første skoledag er det sannsynligvis mange sommerfugler i magen til alle nye 1.klassinger og deres foreldre som ikke har vært gjennom dette tidligere.

Stoppen SK er der for Gullag og Hegg barna som ønsker et fellesskap preget av glede, mestring og utvikling for alle.

Man tror det ikke før man ser det, og hør her folkens!!!!

Femti førsteklassinger fra to skolekretser startet opp med ALLIDRETT i august med Stoppen SK som en god støttespiller i dette arbeidet. Her treffer Line Pål, og Mathias treffer Mads hvor de sammen over tid lærer hverandre å kjenne. Vi skaper vennskap, vi skaper lag og vi skaper samfunn. Vi er stolte av hverandre, ser at vi trenger hverandre i større eller mindre grad og vi har det fantastisk gøy.

Stoppen SK er krystallklar i prioriteringene, hvor blant annet disiplin, folkeskikk og evnen til å rydde etter seg er fokusområder i dette alders segmentet (selv om våre seniorlag og burde hatt fokusorden på det her). Dette sammen med at vi evner å gi ros og stille harde, men fornuftige krav til våre allidrettsdeltakere.

Viktigst av alt, vi som klubb skal se alla, absolutt alle og det å høre navnet sitt flere ganger i positiv sammenheng gjennom aktiviteten er ekstremt viktig, og nærmest et krav.

Det er rått hvor kult man kan ha det, og med fantastiske foreldre som stiller til frivillige verv gir vi barna våre opplevelser inn i fremtiden samtidig gir vi de forhåpentligvis sunne verdier på veien, hvor målet først og fremst er å skape gode samfunnsborgere, som legger til rette for familiearven i all fremtid.

Denne allidretts sesongen har gitt sportslige utfordringer i form av: Turnbaserte aktiviteter, motorikk, kroppsbeherskelse og romfølelse. Håndball, med fotrapphet, kvikke vendinger og utstrakt kropp etterfulgt av orientering og se etter gode løsninger. Tur i mørket, med begrenset syn i lyskjeglen til den bærende lommelykta, kjenne på usikkerheten, det uvitende i jakten med begrenset informasjon til der man ønsker lyspunktene skal være. Kjenne på Newtons lov i det du setter deg i akebrettet, kjenner krefter, akselerasjon fart og spenning. Ta kontrollen over noe ukontrollerbart. Dette er bare noen få av opplevelsene Stoppen SK medlemmene har fått kjenne på kroppen i 2018.

Klubben er prisgitt positive foreldre ressurser som legger til rette for så mye fantastisk aktivitet for barna våre, og der positiviteten står sterkere enn forkjølelsen så er det smitteeffekten.

Stoppen SK som er deg og meg, vi som er medlemmer av klubben gleder oss til fortsettelsen. Gi våre barn, barnebarn og barnebarnebarn om det er noe som heter det den opplevelsen de fortjener.

Vennskap for alltid.

Femti førsteklassinger startet opp med allidrett i Stoppen SK i august, i forbindelse med skolestart. Turnbaserte aktiviteter, klassiske leker, håndballturneringer, lommelykt tur i mørket og aking har bare vært noen av aktivitetene barna har drevet med. Fysisk aktivitet og bygging av sosiale relasjoner har vært hovedfokuset i høst. Barna skal få oppleve glede, mestring og utvikling, i samarbeid med andre barn.

Sportsplanen sier følgende i forhold til allidrett.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.