Luke 23 - Kompetanse, drift og viktigheten av samarbeidspartnere og frivilligheten.

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2018

Det er oss, det er Stoppen Sportsklubb, det er oss det. Har nevnt det før og nevner det igjen, en klubb driftes av personene i og rundt den. Medlemsmassen det er folket det, folket i klubben og de som har stemmerett ved årsmøter, velger styret som legger til rette for drift.  

En forenklet figur som viser at medlemmene er overordnet, styret valg av medlemmene setter retningen formulert inn i en klubbhåndbok som er klubbens “politiske” føringer og en sportsplan som er klubbens sportslige prioriteringer. Dette er “arbeidsdokumentet” vi alle skal følge og som klubben har vedtatt.  

 

Stoppen SK har vært heldige, mange dyktige personer har bistått med sin kompetanse i styret og som har gitt klubben en drifts modell som er bærekraftig. Det er ansatte som holder tråden i de overordna tinga, og så er vi som alle andre fullstendig avhengig av deg og meg. Vi som står opp grytidlig for å stå parkeringsvakt, vi som drar på KIWI, handler inn til vaffelrøre før vi lager denne og tar den med til kiosken. Vi som tar på oss vervene rundt lagene, økonomiansvarlig, sosialansvarlig, dugnadsansvarlig, lagleder, foreldrekontakt og trenerverv. Det er oss det, som gjør det vi kan slik at ungene våre skal ha det bra, få opplevelser for livet. Glede – mestring – utvikling. 

Vi har tappere, de som får oss til å føle at det gjøres en dårlig jobb, de som snakker ned klubben, de som aldri er fornøyde. Alle klubber har det, det finnes tappere i alle miljøer. I Stoppen SK føler jeg det er mange, veldig mange givere som står på for ungene og klubben. Det var det jeg var aller mest positivt overasket over, når jeg med liten kompetanse på dugnaddrift skulle drifte vintercupen og foreldregruppa bare “klinka” til, de var selvgående, det gikk så smud. Fy f... så kult det er å være Stoppen SK, en del av Stoppen SK. 

Klubben har nå kommet så langt i arbeidet, og mye takket være Consolvo. Vår hovedsamarbeidspartner som har vært med tungt og lenge, muliggjort å realisere drømmene våre og gitt klubben en liten sikkerhet i bunn. Vi er evig takknemlig for det Consolvo har gjort og gjør for oss og miljøet. 

POB – Alltid på er også veldig tungt inne, sammen med MAX – Hamburger restaurant. Det er unikt for en klubb å ha med samarbeidspartnere på laget, i tillegg er det mange flere som er med i større eller mindre grad, enten det er medlemsfordeler eller programblad annonser, eller inne i Liungen Cup som Liertoppen har vært i en årrekke. Tusen takk, dere er mega kule. 

Nå kan klubben med stor stolthet presentere følgende. Senior herrer er det tre UEFA-B lisensierte trenere, senior damer er det to UEFA-B lisensierte trenere, junior herrer er det en UEFA-A og en UEFA-B lisensiert trener, 15-16 år segmentet er det en hovedansvarlig med UEFA-B lisensiert trener. I alle barnelagene er hovedansvarlig for Godsetakademiet UEFA-B lisensiert, klubben har med andre ord minst en UEFA-B lisensiert trener med hovedansvar på disse trinnene. Vi jobber med 14 og 13 års segmentet, men er heldige på 13 åringene for 2019 da vi har UEFA-B lisensierte trenere på både guttene og jentene, men det skal ikke være sånn at vi må være heldige 

Nå skal ikke jeg si at vi er best i Buskerud for jeg kjenner ikke alle miljøene 100%, men jeg tror og føler at vi er helt i toppen og kan til og med konkurrere med Hønefoss BK og Mjøndalen IF. Jeg sa tror, men uansett kan vi være stolte og vite at fotballspillerne våre er i de beste utviklingshender.  

Fy f... så kult det er å være i Stoppen SK, takket være deg og meg og alle i og rundt klubben. Det er vi som er Stoppen SK  


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.