Starter opp C-lag: – Vi trenger dette

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Jan 2019

Stoppen mobiliserer for fullt og starter opp C-lag i 7. divisjon. Nå får alle herrespillere i Lier et tilbud om garderobekultur og gladfotball – med proffe rammer.


–    Dette er viktig for Stoppen. Vi trenger dette. Vi vil ha med flest mulig, lengst mulig. Det er veldig mange i Lier som vil spille fotball på seniornivå uten å nødvendigvis satse.


Kristian Bye-Andersen er klar i talen. Dette har man ønsket å få til i Stoppen en stund. 


Nå har den sportslige lederen sett sitt snitt til å ansette Espen Gustavsen som hovedtrener for laget. Han har tidligere trent to ungdomslag i klubben, vært keepertrener og er i ferd med å fullføre en bachelor i Sport Management. Med seg får han Sondre Skandsen som assistent.


–    Et kjempetilbud for alle


Gustavsen gleder seg enormt til å komme i gang. Troen på at dette kan bli en suksess er stor hos 22-åringen.


–    Det er et kjempetilbud for alle. Her kan vi få inn tidligere Stoppen-spillere som savner garderobekulturen og det å kjempe om seire sammen. Samtidig er det også en åpning for tilflytta spillere som gjerne vil være med i miljøet, sier den unge treneren.


Bye-Andersen har selv en lang fotballkarriere bak seg i alle slags klubber. Han vet bedre enn de fleste hvor viktig det er å være en del av et miljø.


–    Etter jeg la skoene på hylla var det jo dette jeg savnet; garderobekulturen, skitsnakkinga og miljøet. Og det er mange tidligere spillere i Stoppen som trolig kjenner på det savnet. Vi snakker om 50-60 spillere i hvert kull hvor svært få fortsatt spiller.


Er sikker på suksess


Den sportslige lederen er trygg på at satsingen skal bære frukter. Espen Gustavsen er nemlig mannen han var på utkikk etter:


–    Vi vet hva vi får med Espen. Det var mannen jeg ville ha hele veien.


–    Trenerteamet er to karer som er et fyrverkeri. Det blir humor, aggresjon og stemning, forteller Bye-Andersen, før han avbryter seg selv – nå kan han nemlig ikke rose trenerne mer.


Høres dette interessant ut, ønsker du å teste ut en trening eller har du andre spørsmål? Ta kontakt med Espen Gustavsen (942 56 965) eller Sondre Skandsen (936 99 572).

TRENERDUOEN: Espen Gustavsen (t.h) og Sondre Skandsen blir henholdsvis hovedtrener og assistent i C-lagssatsingen til Stoppen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.