Stoppen kvinnefotball 2019

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Feb 2019


Stoppen ønsker å gi det beste tilbudet for jenter i Buskerud. Derfor ansatte vi i år Armin Ghasemi og Espen Elvemo fra Strømsgodset Toppfotball for å utvikle jentesiden av klubben. 

Armin har ansvaret for J15/16 samt hospitering og oppfølging av de fremste spillerne 13 år og oppover. Espen har Hovedtrenerjobb på A-laget. Gutta har i januar gått hardt til verks både på treninger og struktur rundt, noe jentene har merket! 

Espen jobber også som fotballtrener ved St. Hallvard toppidrett. For Stoppenjenter som spiller i klubben og går toppidrett ved St. Hallvard mener vi fotballtilbudet vårt rett og slett er noe få i distriktet matcher. Spillerne i Stoppen får en variert og spennende treningshverdag bestående av gode økter, individuell oppfølging og fotballglede. Vi driver holistisk spillerutvikling, som vil si at vi er like opptatt av å utvikle personen som vi er av å utvikle fotballspilleren. Vi mener dette går hånd i hånd, og driver derfor med mye arbeid rundt kultur, holdninger og verdiarbeid. Klubben ser frem til fortsettelsen!

 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.