Avtale med Drammen Sportsklinikk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Apr 2019

Stoppen SK inngikk i forrige uke en samarbeidsavtale med Drammen Sportsklinikk. 

Formål med avtalen er å bruke Sportsklinikkens tverrfaglige kompetanse i behandling og tilbakeføring av skadede spillere.

Avtalen gjelder alle spillere som er tilknyttet Stoppen og spillere vil ha førsteprioritet til konsultasjon og behandling på lik linje med andre lag med samme avtale.

Spillerne står fritt til å velge andre terapatur. Fordelen med å bruke Sportsklinikken er rask tilgang til behandling og  oppfølging med tilbakemelding til trener. Førstegangskonsultasjon med samme pris som vanlig behandling.


Dette gjør du ved skade:

•    Spiller tar kontakt med Sportsklinikken (DSK) for timebestilling. Ved henvendelse informer man at man kommer fra Stoppen

•    DSK gir en vurdering av skade, omfang og ventet varighet på skade/rehabilitering, samt forslag på tiltak. Tilbakemelding av status på spillere gjøres kontinuerlig til utøverens trener, der kontakten er formidlet via trener/kontaktperson.

•    Ved behov for videre behandling bør spillere aktivisere forsikring.  

•    Spiller/kontaktperson har selv ansvar for å melde skade til forsikringsselskap før konsultasjon, med tanke på tilbakebetaling fra forsikring.  DSK har ikke ansvar for manglende refusjoner fra forsikring.

•    DSK er godkjent av skadetelefonen - konsultasjoner og behandling ifm idrettsskader blir i utgangspunktet dekket av forsikringen.  

•    Spilleren er ansvarlig for betaling til DSK og må selv holde rede på de beløpsgrenser som gjelder for sin forsikring.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.