Luke 6 - Stoppen-Podden, Stoppen SK sin nye podcast

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Des 2019

Vi som er ansatte på sport i klubben har lenge lekt med tanken på å lage vår egen podcast. Nå har den blitt til virkelighet.

Det er allerede spilt inn flere episoder som i dag vil bli tilgjengelig på Soundcloud.


Podcasten skal være en fotballprat med Stoppenmedlemmer og andre venner fra fotballfamilien.  Gjester så langt har vært med vår nye dametrener Leif Tsolis og Mjøndalen-trener Vegard Hansen. Opptaket med Vegard ble gjort to dager før den viktige nedrykkskampen mot Vålerenga. At en eliteserietrener setter av en time til oss på det tidspunktet og i den situsjonen Mjøndalen var i, står det stor respekt av. Må innrømme at undertegnede jublet litt ekstra når Mjøndalen dro i land seieren. Vel fortjent.

Disse to profilene har veldig mange spennende og morsomme historier fra fotballkarrieren sin, noe de velvillig har delt på podcasten. Takk skal dere ha, gutter.


Stoppen-podden


Podcasten er på et lav-lav-budsjett, med teknikere som ikke kan noen ting om lyd, designer som ikke kan noe om design osv. Er det noen der ute som har peiling på podcast og som vil hjelpe oss litt mottas det med takk.

Kos dere med helg og podcast fra Stoppen SK!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.