Luke 16 - Barnefotball i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Des 2019

For første gang på lenge kan vi være stolte av å ha lag i alle årsklasser for begge kjønn. Dette er svært gledelig og viser at fotballen står sterkt i området vårt. Vi har trenere og lagledere i barnefotballen som brenner for å skape en aktiv og sosial hverdag for barna. Det er ganske enkelt å gjøre barn fornøyd, og det klarer dere å skape. 

Vårens og høstens seriespill ble arrangert på en fin måte. Mange trenere opplever nok denne tiden som ganske heseblesende. Kampene blir arrangert over en kort og intensiv periode. Noen trenere føler på at treningshverdagen blir svakere i kampsesong på grunn av mange kamper. Det hjelper hvis systemet rundt fungerer. Husk at vi kan være behjelpelig med flytting av treningstider og kamper hvis dere opplever seriesesongen som krevende. 

Godsetakademiet ble dessverre arrangert for siste gang 28. november. Her møtte de aller fleste barnelagene opp i snøstorm og minusgrader. Det var ikke bare glede å se på grunn av kalde barn, men lidenskapen til sporten ble vist. Gjennom neste år ønsker vi å arrangere noen tiltak der barnelagene kommer til Stoppen på samme tid, klubben bidrar med treninger på felt, og trenerne kan få et pusterom fra barna på trenerforum. 

I november inviterte vi inn laglederne til det første laglederforumet i klubben. Det var utrolig hyggelig. Her fikk vi mange tilbakemeldinger om hva som fungerer og hva som må gjøres bedre. Den ene tilbakemeldingen vi fikk var at dommersituasjonen i høstens seriespill ble sett på som utfordrende. Dette tar vi tak i og håper at dommerne som møter opp til våren skal fungere på en bedre måte. 

To hundre og femti barn i aktivitet hver uke, hundre og femti kamper spilt, glede, snørr og tårer, tap og seire om hverandre, glede og frustrasjon hos trenere, engasjerte foresatte som fikser kaffe på kamper, frustrerte foresatte som savner kaffe, blåfrosne tær i nordavinden på Stoppen, kamerater, venninner, bowling og pizza, overnatting på Liungbanen, Liungcupen i juni, lagledere, dugnadsansvarlige, trenermøter, mailer til klubb, Rubics frustrasjoner og gleder, kjøring til og fra kamper. 

Hva frivilligheten bruker totalt hos oss er fortsatt et tall vi skulle sett, men det viktigste er at det er mennesker som gjør dette helt frivillig. Tenk og reflekter i juletida på hva dette betyr for barna. Klubben er stolt av dere alle sammen. 

Vi gleder oss til ny sesong.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.