Luke 18 - G16 kretsmestere

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2019

Laget hadde som som mål å kvalifisere seg til interkrets, noe de greide ved å vinne vårens kvalifisering. 23 spillere i 03 kullet har vært innom og spilt kamper for laget denne sesongen

 

I interkretsen på høsten kom de på 3. plass bare med akademilagene Sandefjord og Odd foran seg på tabellen. Kampen mot Odd endte forøvrig 4-1 til Stoppen og var en av sesongens beste kamper av laget. Dermed ble de beste lag i Buskerud og kretsmestere.

 

Sesongens siste kamp var mot nettopp Sandefjord og spillerne var motivert for å gi alt, for om mulig hente hjem seier fra det laget som har vært uslåelige gjennom en lang høstsesong.

 

Det ble en veldig underholdende kamp hvor Stoppen ligger under 1-0 til pause men de ville mer og etter høyere tempo og mye godt spill fra Stoppen scorer de to mål og leder 2-1 til rett før slutt da Sandefjord setter inn utligningsmål til 2-2.

 

Nå har flere av spillerne begynt på toppidrett på St.Hallvard og skal fortsette i Stoppen sin junioravdeling. Med tilgang til så godt spillermateriale har klubben allerede kommende sesong gode muligheter til å hevde seg på høyeste nivå i U19 års klassen. Dette i tillegg til at klubbens målsetting er at U19 skal være et fundament for videre A-lags satsning.

         Hele 03 gruppa samlet på paintballavslutning 16.12


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.