Trener og lagleder forum med storfint besøk fra Godset

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Jan 2020

Stoppen SK ønsket å samle trenere og lagledere til forum onsdag 22.januar. Det var utrolig hyggelig at mange kom. Det mest gledelige er at ressurspersoner, både fra de yngste lagene, og de eldste lagene kommer. 

Vi ønsker å legge til rette for at trenere og lagledere i klubben skal få muligheter for å treffe hverandre, bli bedre kjent og søke samarbeid hos hverandre. Vi er en flokk som arbeider etter det samme målet; å skape aktivitet for flest mulig, lengst mulig. 

Vi fikk besøk av Strømsgodset TF denne kvelden. Samfunnsutvikler Lars Petter Hansen hadde tatt med seg spillerne Herman Stengel og Mikkel Maigaard. De kjørte et dialogbasert intervju der vi fikk høre om hvordan oppveksten til gutta hadde vært i Hokksund og i Danmark. Det var spennende å høre om hvordan både Mikkel og Herman hadde opplevd fotball som aktivitet gjennom oppveksten. De snakket også om hvordan enkelttrenere kan påvirke deg i positiv retning. Budskapet var tydelig; la barna ha det gøy med fotball. 

Tilbakemeldingene fra deltakerne var velig gode i etterkant. Vi valgte å ta en runde rundt bordet med presentasjon av hvem de er og hvilket lag de er involvert i. I denne runden kom det opp både gleder og utfordringer. Vi fikk også tid til å diskutere «flest mulig, lengst mulig», Buskerudmodellen, Strømsgodset TF og om hvordan vi skal skape gode oppvekstvilkår for alle i et folkehelseperspektiv. Her er det mange emner som er ønskelig å ta med videre til trenerforum senere. 

Utover kvelden ble det servering av pølser og brus. Det ble fokus på den gode samtalen, samtidig som Manchester United- Burnley ble vist på skjermen. 

Vi takker Per Furuheim for lånet av låven. Det er utrolig morsomt å arrangere slike kvelder utenfor klubbhuset, i stemningsfulle omgivelser. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.