Statusoppdatering fra styret og administrasjonen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Mar 2020

Styret i Stoppen Sportsklubb besluttet i går og permittere alle sin ansatte i større eller mindre grad på ubestemt tid. På det nåværende tidspunkt er alt usikkert og vi tør ikke ta noen risiko. Styret vil følge situasjonen nøye og vurdere andre tiltak om nødvendig.

Vi har store kommende arrangement som er bærebjelker i økonomien og vi ser at sjansene for å få gjennomført to helger med Liungen cup og Jentefotballskole i juni og Tine Fotballskole i august i full skala er svært små. Håpet lever om at vi kanskje kan få avholdt noen av våre arrangement, men i en mindre skala en normalt. 

Regjeringens bevilgede midler til idretten vil nok ikke dekke opp det reelle tapet idrettslagene har, men for all del de viser at idretten er viktig i det norske samfunnet.

Administrasjonen vil være tilgjengelig i en svært redusert form og vi ber om forståelse for at det kan være noe lengre responstid enn vanlig.

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å respektere de retningslinjene som nå gjelder for å redusere smitte og dermed også respekt for at vårt fantastiske anlegg på Lier stadion nå er stengt for aktivitet.

Oppfordrer alle til å ta vare på hverandre i denne tiden og hold hjulene (ballen og formen) i gang så langt det lar seg gjøre.

Kontakt oss gjerne på post@stoppensk.no om det er noe du lurer på.

Trine Pettersen

Daglig leder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.