Gerd Anne Opsahl blir pensjonist – hvem skulle tro det!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Jun 2020

Vår kjære klubbsekretær og matmor på FFO trer inn i pensjonistenes rekker.

Gerd Anne kom inn i IF Liungen på starten av 90 tallet med sine to gutter. Det ble raskt fanget opp at hun var en driftig dame og ble satt i sving med dugnadsoppgaver rundt lag og i klubb. Blant annet satt hun som sekretær i fotballgruppa i mange år før hun i 2004 ble ansatt som klubbsekretær i 50% stilling. Det innebar administreringa av lag, seriepåmelding, fordeling av utstyr, utleie av klubbhus, styrets sekretær og mange usynlige oppgaver som finnes i en klubb. Kontorplass hadde hun på klubbhuset på Liungbanen.

Når IF Liungen i 01.01.2016 valgte å gå inn i samarbeidsklubben Stoppen Sportsklubb ble Gerd Anne med og kunne bidra med sin lange og brede erfaring innen klubbdrift. Våren 2016 besluttet Stoppen Sportsklubb at de trengte en felles base for sin aktivitet og siden mesteparten av aktiviteten nå foregikk på Lier stadion ble alle administrative og sportslige roller samlet her. Gerd Anne forlot en ensom tilværelse på Liungbanen til et mer levende klubbhus på Lier stadion med både kolleger og alle FFO barna. Noen oppgave endringer ble det også med flyttingen, og hun ble alles matmor på FFO. Barna har satt stor pris på henne hotell oppdekning av mat, drikke og vaffeluker de siste 4 årene.

Helt borte fra klubben blir hun nok ikke for nå kan hun delta på våre pensjonist treff som gjest og skulle vi trenge ekstra ressurser så vil hun ikke være langt unna.

På vegene av styret, kolleger, trenere, spillere og alle de frivillige i IF Liungen og Stoppen Sportsklubb takker jeg for den formidable innsatsen du har lagt ned i form av frivillige verv og de siste 16 årene som ansatt Gerd Anne!

Trine Pettersen

Daglig leder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.