Luke 13 - Nytt konsept på klubbhuset

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Des 2020

Mange barn og unge savner ulike arenaer der de kan treffe andre barn og ungdommer. Barn og unge ønsker arenaer der de kan møtes, henge og ha det gøy. Det er viktig at alle aktører innafor et samfunn tenker ut hvordan dette kan løses. Ensomhet og utenforskap er dessverre noe som flere opplever.

Stoppen SK ønsker å starte opp et slikt tilbud. Vi har klubbhuset vårt på Lier stadion som ofte står tomt på kveldstid. Her skal det være muligheter for å fylle opp huset med glade barn og unge.

Sparebankstiftelsen støttet klubben med 50000 kroner i 2020 som skal gå til å starte opp et prosjekt som skal se på muligheter med å skape liv på klubbhuset.

Ideen til Liv på klubbhuset er at barn og unge skal få bruke klubbhuset på ettermiddagstid. Klubben kjøper inn Playstation, monitorer, høytalere og prosjektor. I tillegg vil det være muligheter for å spille brettspill for de som ønsker det. På klubbhuset skal det være mulighet for å kjøpe seg en brus og et pizzastykke, men det viktigste vi skal skape er vennskap.

På klubbhuset skal barn og unge, fordelt på ulike uker, møtes for å ha det gøy. Det skal også være et sted du kan bare komme innom for å være deg selv.

Barn og unge blir gjennomorgansiert i dagens samfunn. Ideen med Liv på klubbhuset skal være at barna selv organiserer seg selv, med trygge voksne som hjelpere.

Vi starter opp med «prøvekvelder» til våren. Det tar tid å bygge opp et konsept som fungerer tilfredsstillende. Vi vil derfor gi utvalgte årstrinn på Hegg, Gullaug og Høvik skole mulighet til å være rådgivere for oss.

Vi gleder oss til å sette i gang dette prosjektet. Inkludert er også målsetting om å danne ulike lag innenfor FIFA som kan danne grunnlag for å delta i NM i FIFA som sendes på Eurosport. Her behøver vi engasjert ungdom som kan hjelpe oss med å bygge opp et miljø for FIFA-gaming.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.