Luke 9 - Stoppen SK inngår samarbeide med SupporterKraft

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2020


Vi har den gleden av å informere om at 

Stoppen SK nå kan bli din strømleverandør!

BYTT – SPAR – STØTT

Konseptet funderer på samme måten som Grasrotandelen fra Norsk Tipping! Gratis for deg, men utrolig viktig for Stoppen SK.

Med en strømavtale fra Stoppen SK og SupporterKraft får du en konkurransedyktig, god og miljøvennlig strømavtale. Overskuddet deles 50/50 mellom klubb og SupporterKraft, slik kan du passivt bidra til et bedre aktivitetstilbud for barn og unge i Ytre Lier, samtidig som du sparer penger.

Det er enkelt å bytte!

Stoppen SK tilbyr to forskjellige strømavtaler, så du kan velge den som passer deg best. Ingen liten skrift eller skjulte vilkår, her er det du som bestemmer hva du vil ha.

 

 Les mer om de ulike avtalene her


BÆREKRAFT

SupporterKraft er signatar av FNs Klimapanel og jobber for å nå målene i Parisavtalen. Stoppen SK og alle våre kunder får dermed en miljøvennlig og klimakompensert bolig/bedrift ved å bruke oss som strømleverandør. Alle kunder mottar et fysisk oblat og et digitalt sertifikat som bevis på dette.

Kundekonsulenter vil på vegne av klubben kontakte alle innbyggere i Ytre Lier. for å informere ytterligere. Ta dem godt imot og hør på hva de har å si.

Betal strømregningen din med både hjertet og hodet du også.

Hvis alle gjør litt, utgjør det en stor forskjell!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.