Luke 18 - Frivilligheten i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 18. Des 2020

I Stoppen SK har vi mange frivillige som har valgt å ta på seg ulike oppgaver og verv rundt barnas aktivitet. Som vi alltid sier; Engasjerte foreldre gir engasjerte barn. Lagleder, dugnadsansvarlige, materialforvaltere, sosialgrupper, foreldrekontakter, økonomiansvarlige, sponsorkontrakter. Dette er noen av oppgavene vi anbefaler for at en gruppe skal fungere. I barnefotballen er det laglederen som tar seg av koordineringsarbeidet, mens i ungdomsfotballen er oppgavene delt på mange. Uten dere som frivillig har tatt på dere disse oppgavene ville ikke Stoppen SK ha klart å gi tilbud til så mange barn og unge. 

Takk til dere alle sammen. Du gjør en ekstremt viktig jobb som spillerne og klubben setter stor pris på. 

Monica Loftsgård er lagleder for Stoppen SK gutter 2012. Hun er lagleder i et lag med 35 gutter og 8 trenere. 

Hva er dine oppgaver som lagleder hos 2012 gutter? 

Jeg har ansvaret for den administrative delen av laget. Bidrar også til at treningene oppleves som et trygt og morsomt sted å være for barna. Barna har også et veldig flott trenerteam rundt seg, så min jobb blir liten i forhold til hva trenerne gjør. 

Ofte er det tilfeldigheter som avgjør hva slags rolle enkelte foresatte tar på seg. 

Det var mange som ønsket å bidra rundt laget i første klasse. – Siden jeg ikke akkurat er så flink i fotball, så falt det seg naturlig at jeg tok meg av den administrative biten. 

Monica har et brennende engasjement for at spillerne skal trives. 

-Å være lagleder innenfor et lag gir meg også muligheter til å bli kjent med barna. – For meg er det viktig å vise at idrett er gøy, og et trygt sted å være. Ved å engasjere meg blir jeg også kjent med de andre barna og foreldrene deres, noe som både skaper et godt fellesskap og trygghet. Jeg vil absolutt anbefale andre foreldre til å engasjere seg rundt barnet sitt, kommenterer Monica før hun haster videre mot jul. 

Monica er en av svært mange frivillige i Stoppen SK som har valgt å engasjere seg i idrett og lokalmiljøet til barna. Klubben har som mål å legge til rette for at alle foresatte som ønsker det skal gis muligheter for å være med. 

Stoppen SK takker deg for den meget viktige jobben du gjør med å skape trygge møteplasser for barna gjennom idretten. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.