Luke 12- Valgfag toppidrett fotball på St.Hallvard vgs

Postet av Stoppen Sportsklubb den 12. Des 2020

Stoppen SK har i tre år nå samarbeidet med St.Hallvard vgs om valgfaget toppidrett fotball for elever som velger studiespes eller idrettslinja.

Tilbudet gjelder for de som skal begynne på St.Hallvard til høsten. Også elever som allerede går på St.Hallvard kan velge dette som valgfag 2. eller 3. året.

Det blir gjennomført to økter i skoletiden. I år har dette vært tirsdager og fredager. Øktene legges de to første timene på dagen. Mange av våre spillere synes det er en fin måte å starte dagen på.

Man kommer inn på studie på poeng og ikke ferdigheter, men det kan være krevende for mange med to ekstra økter i uka så det anbefales at man er glad i å trene fotball.

Før koronaen kom var vi nære på å få istand en avtale med en skole i London om utveksling av studenter. Våre sisteårs elever skulle da få muligheten til å dra over til London og trene med akademiet på den skolen. Det er lagt på is for øyeblikket, men vi satser på å ha det klart når verden åpner opp igjen. Det samme gjelder kamper mot andre fotballinjer.

Høres dette interessant ut? I så fall kan du se hvordan du søker om dette i linken under:

https://st-hallvard.vgs.no/utdanningstilbud/studiespesialisering-toppidrett-handball-fotball/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.