Damelaget beste Buskerudlag- Trenerteamet er godt fornøyd

Postet av Stoppen Sportsklubb den 31. Okt 2021

Tekst: Geir Johannessen

 Det endte med en solid 7. plass i debutsesongen i 3. divisjon for det unge damelaget til Stoppen. - Vi har gjennomført en vellykket sesong, oppsummerer hovedtrener, Vegard Teigen Strandslett.

Etter 2-1 triumf i siste seriekamp mot Solberg var det dermed klart at lierlaget klatret forbi Modum FK og ble best av lagene i Buskerud. Rebecca Elstrøm satte inn det avgjørende målet etter 70 minutters spill og dermed var tre poeng sikret.

Stoppen endte til slutt med 11 poeng på 10 kamper, mens Modum havnet på plassen bak med 10 poeng. Solberg oppnådde 6 poeng og plasserte seg på 10.plass, mens Lier havnet på 11.plass og må sannsynligvis ned i 4. divisjon.

- Vi avsluttet sesongen med å spille 1-1 borte mot Storm, mens det ble seier hjemme mot SSK. Jentene har all grunn til å være fornøyd med denne sesongen som også ble spesiell på grunn av korona, fortsetter Stoppen-treneren.

- Vi har et meget ungt lag som består av spillere i alderen 16-20 år, og målsetningen var å holde oss i denne divisjonen. Den sterke innsatsen til jentene har vært mye av årsaken til at spillerne har opplevd sesongen positivt, sier Vegard Teigen Strandslett.

 

Møter Strømsgodset

 Og en ting er helt sikkert, neste sesong blir en attraksjon rikere når Strømsgodsets damelag rykket opp fra 4. divisjon. Det satses for fullt rundt drammenslaget som var ubeseiret gjennom sesongen.

-Vi gleder oss til å møte Strømsgodset, det blir spennende, mener Teigen Strandslett som har bevilget jentene litt "fri" fremover, men når 2022 er et faktum vil fokus være å trene godt nok til å hevde seg også neste sesong.

For rekrutteringen er meget god i Stoppen hvor Thomas Høgslund Bakken følger nøye med på jentenes utvikling.

- Jeg samarbeider tett med Vegard og det er motiverende at talentene våre får sjansen på a-laget. Da får de trening i ung alder med samspill sammen med de mer rutinerte spillerne, mener liungen.

PS! Vinner GØIF/Helgerød den utsatte matchen mot Lier blir de seriemester i 3. divisjon, mens Hønefoss BK 2 havnet på 2. plass med 24 poeng. Ørn Horten følger poenget bak på 3. plass.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.