Luke 1: Klubbhuset på Liungbanen i ny drakt - snart mulig å drive med E-sport (oppdatert)

Postet av Stoppen Sportsklubb den 1. Des 2022

En formidabel oppgradering av klubbhuset på Liungbanen skal gi mange skoleelever og voksne mulighet til å boltre seg med E-sport og sosial gaming.

Tekst: GEIR JOHANNESSEN

 - Vi håper alt er på plass i midten av desember, slik at vi kan åpne det «nye» klubbhuset. Mye skal gjøres ferdig på kort tid, forteller primus motor for prosjektet i Stoppen SK, Nicolai Larsen Berg. 28-åringen har mange jern i ilden i lierklubben, og det siste halvåret har han holdt fokus på en oppgradering av klubbhuset som slett ikke er i sin beste forfatning. 

- Her har vi gjort om to rom til ett og fått stor hjelp til å renovere rommet hvor E-sport skal foregå. Nå gjenstår bare finpussen før utstyr skal på plass, fortsetter en engasjert Berg som ikke har ligget på latsiden for å få dette til, Mange telefonsamtaler har han unnagjort før moroa «blåses» i gang. 

Nicolai skal være ute i lierskolene for å fortelle om prosjektet. -Vi skal besøke barne- og ungdomsskolene i nærmiljøet, og er også innom videregående skole, føyer han til. Navnet på denne aktiviteten blir SSK players lounge. Hvis alt går etter planen skal ungdommer få mulighet til å spille på «lag» når det holdes åpent her. - Vi vil gjøre alt vi kan for å utfordre ungdommer til å jobbe her. Det blir en god erfaring å ta med seg senere i arbeidslivet. 

Dugnadsarbeid 

Før åpningen skjer gjenstår også en god del arbeid for å få brikkene på plass i tide før åpningen. - Vi som jobber i klubben må trå til i ukene fremover sammen med båre samarbeids-partnere som er: SA byggteam, SSC, Irby Elektro, Skau, Cenika AS, Ge-Con og E-sport alliansen. - Nå håper vi å få de personene som sitter hjemme foran egen PC og gamer, hit til Liungbanen, hvor de kan oppleve samhold, sier Nicolai Larsen Berg som gleder seg til renoveringen av klubbhuset og deretter responsen på arbeidet som er gjort dette året. Stoppen SK skal være en klubb for alle som vil oppleve fellesskap i et trygt og godt miljø.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.