Stoppen SK Keeperskole- ''En helg for lagets viktigste spiller.''

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Apr 2023


Meld deg på nå. Påmeldingsfrist er 06 . MAI

Påmeldingslink: https://app.rubic.no/Public/Events/4957Vi er stolte av å kunne annonsere det at vi skal ha keeperskole på Stoppen Sportsklubb-Lier stadion den 13 og 14 mai. I Stoppen Sportsklubb er keepere ekstremt viktige og helt sentrale i alle lag. Men keepere får sjeldent hele treninger med kun keepertreningsfokus. Det skal vi tilby i fire økter fordelt på to dager.  
 
Keeperskolen er for alle som er mellom 10-17 år i alder. Jenter og gutter.  

 

Alle de fire forskjellige øktene kommer til å ha fire forskjellige temaer som er helt sentrale for keeperen. Uansett tema og innhold, så skal det være relevant til kampen. Alle deltakere kommer til å lære mye nytt. En av hovedårsakene til det er at vi er gode og ivrige keepertrenere med forskjellig erfaring og bakgrunn. Samtlige hovedtrenere av keepertrenerne har enten trent spillere, eller spilt selv i norsk toppfotball. + at hovedtrenerne har jobbet med hundrevis om ikke enda flere keepere i breddefotballen. Så her vil alle deltakere på keeperskolen få konkrete, gode og relevante tilbakemeldinger som er individuelt tilpasset. 
 
Alle deltakere får levert utstyr fra våre samarbeidspartnere: 
 
AF1 keeperhansker: Ett par med keeperhansker 

Torshov Sport: T-Skjorte og drikkeflaske 
 

Dagene er delt inn slik: 

Økt 1: 09:00-10:15 (På lørdagen vil det gå noe tid til utdeling av utstyr og informasjon i oppstarten) 

Lunsj: 10:15-11:00 

Teori/video/inspirasjon: 11:00-11:30 

Økt 2: 11:30-12:45 
Avslutning: 12:45-13:00
 
 
Velkommen på en keeperskole som passer for alle aldre og nivåer! Om det skulle være noen spørsmål, ta kontakt med Nicolai på mail: nicolai@stoppensk.no 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.