Oppsummering og hyllest av vårsesongen for våre seniorlag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Aug 2023

Oppsummering og hyllest av vårsesongen for våre seniorlag

 

A-lag kvinner - 4 div Kvinner og 5 div Kvinner

Vi er stolte av å kunne si at både 4. divisjon kvinner og 5. divisjon kvinner har gjort en fantastisk innsats denne vårsesongen! Med trenerteamene bestående av Kim, Nicolai, Magnus, Elise, Mathis og Magnus, har disse lagene virkelig vist hva de er laget av.

 

Det som gjør disse lagene unike er at de utgjør ett lag, til tross for å konkurrere på to forskjellige kamparenaer. Dette er første gang på lang tid at klubben har hatt to seniorlag, og vi kunne ikke vært mer stolte av denne milepælen.

 

I løpet av vårsesongen har omtrent 40 spillere bidratt til lagets suksess. Dette er en utrolig prestasjon, og vi vil gjerne gi en stor takk til hver og en av dere. Dere har virkelig vist engasjement, talent og glød på banen!

 

Vi har også spennende nyheter å dele. Vi kan nå antyde at det vil komme flere spillere til høstsesongen. Dette er virkelig et tegn på at vårt damefotballag fortsetter å vokse og blomstre.

 

Som en klubb er vi takknemlige for støtten og engasjementet fra våre fantastiske spillere, trenere og supportere. Sammen har vi skapt en flott atmosfære rundt laget og gjort Stoppen Sportsklubb til et sted hvor damefotballen trives.

 

Nå ser vi frem mot det som kommer i høstsesongen med stor optimisme og entusiasme. Vi er sikre på at våre lag vil fortsette å gjøre oss stolte, bygge på våre tidligere suksesser og oppnå nye høyder.

 

Fortsett det gode arbeidet, og husk at lagånden og samholdet er hva som driver oss fremover. Takk for en fantastisk vårsesong, og lykke til i fortsettelsen! Vi heier på dere! 


A-lag Herrer

Vårsesongen for Stoppen Sportsklubb har vært en spennende tid for herrelagene våre. A-laget i 4. divisjon har hatt et trenerteam bestående av Thomas og Stian, og de har virkelig stått på for å lede laget gjennom utfordringene denne sesongen.

 

Det har vært en variert vårsesong for A-laget, med nye motstandere og uforutsette hindringer på veien. Men nettopp gjennom disse utfordringene har spillerne fått vokse og utvikle seg både som enkeltpersoner og som et lag. Erfaringene de har høstet nå, vil legge et solid grunnlag for en spennende høstsesong som venter.

 

Vi kan være stolte over innsatsen til A-laget, som har vist en fantastisk lagånd og vilje til å jobbe hardt. Spillerne har vist god teknikk og taktisk forståelse, og har virkelig gått ut på banen med en vinnermentalitet.

 

Vi vil også takke Thomas og Stian for deres dedikasjon og engasjement som trenere. De har vært utrolig viktige i å motivere og veilede spillerne gjennom både oppturer og nedturer.

 

Gæmliss 

Gæmliss-laget - et samfunnsbyggende og sammensveiset lag, bestående hovedsakelig av nåværende og tidligere Liungen/Stoppen/Spa-Bra spillere. Under trener Håvards dyktige ledelse har Gæmliss virkelig imponert oss alle.

 

Vi vil gjerne takke hver eneste spiller i Gæmliss for innsatsen og dedikasjonen de har vist gjennom hele vårsesongen. Deres lidenskap for fotball har virkelig skint gjennom, og vi har hele tiden sett deres sterke vilje til å vinne. Ikke bare har de vist imponerende ferdigheter på banen, men de har også vist seg å være eksperter på å avgjøre jevne kamper.

 

Vi er virkelig begeistret for det Gæmliss-laget har oppnådd denne våren, og vi ser frem til å følge dem videre inn i høstsesongen. Vi har full tillit til at de vil fortsette å vise sin kvalitet og levere spektakulær fotball som underholder oss alle. Samtidig vil vi også takke trener Håvard for hans utrolige arbeid med laget.

 

D-laget 

Vårsesongen for Stoppen Sportsklubb's D-lag har vært helt fenomenal! Dette laget har virkelig gjort seg bemerket i 7. divisjon, og de har vist seg å være en sterk konkurrent for alle motstandere de har møtt. Deres tøffe og jevne kamper har resultert i flere fantastiske seire.

 

Men den virkelige nøkkelen til deres suksess ligger i deres utrolige sosiale samhold. D-laget er ikke bare en gjeng med fotballspillere, de er en kameratgjeng med en lidenskap for fotball og ambisjoner som er i perfekt balanse med hver enkelt spillers ferdigheter og evner.

 

Trenerne Kristian og Sondre har virkelig gjort en fantastisk jobb med å bygge opp dette laget. Deres dedikasjon har gitt spillerne den veiledningen de trenger for å blomstre på banen. Men de har også skapt et miljø som er preget av glede og samarbeid.

 

Vårsesongen kan oppsummeres som en periode hvor D-laget har vist at de er et lag å regne med. De har oppnådd fantastiske resultater gjennom hardt arbeid og et sterkt samhold. Vi er utrolig stolte!

 

Stoppen United

 Hele klubben er stolte av spillerne på Stoppen United som biter godt fra seg i Fair play serien. I vårsesongen var laget så heldige å møte lag fra Vestfold. Aina Hamarsland, Hans Olav Bjerknes og Håvard Sagmoen har gjort en flott jobb med å sørge for at dette laget har blitt en veldig flott gjeng. 

 

Hans Olav og Aina gir seg nå som trenere rundt laget. Det betyr at det er ledig trenerjobb ved siden av hovedtrener Håvard. Ta kontakt med klubben hvis du er interessert i å lede en gjeng med ivrige spillere, som sammen skaper magiske øyeblikk på stadion.  

 

M39 

 Laget til Aage Golmen. En trofast gjeng som trener knallhardt for å nå målene sine.

 

Stoppen svever videre i M34M39 ligaen. En ganske hard avdeling fikk laget oppleve i vårsesongen, noe som bidrar til at laget ser oppover på tabellen i høst. I denne avdelingen scores det mål, mye mål. Ta en titt på resultatene så skjønner du at her er det offensiv fotball som gjelder. Høydepunktene i vårsesongen var seier mot Graabein og Skoger. Rett før ferien klarte Stoppen 2-2 mot Konnerud, som leder tabellen. Dette viser at det bor mye i laget. Vi gleder oss til å følge dere gjennom høsten. 

 

Til alle våre Senior lag. 

 Sesongen så langt har vært en påminnelse om hvorfor vi elsker fotball, og hvorfor Stoppen Sportsklubb er et sted for å bygge fellesskap og skape minner. Vi er utrolig stolte av våre mangfoldige lag, og vi ser frem til å fortsette denne positive reisen sammen. Takk for en fantastisk vårsesong, vi heier på alle! 

 

 Vi er Stoppen SK!

 

#StoppenSportsklubb #Fotball #Vårsesong #Oppsummering #Samhold #LMIPKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.