EKSTRATILBUD SOM STARTER OPP HER I STOPPEN DENNE UKA!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Aug 2023

PÅ SØNDAG!
 Akademiet for spillere f.2013
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2013. Ukentlig aktivitet på søndager. Vi trener og spiller kamp mot en annen motstander! Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

app.rubic.no/Public/Events/15149

 

PÅ SØNDAG!
 Akademiet for spillere f.2014
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2014. Ukentlig aktivitet på søndager. Vi trener og spiller kamp mot en annen motstander! Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15150

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2008
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2008. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/15145

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2009
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2009. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/15142

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2010
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2010. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15147

 

PÅ FREDAG!
 Ekstratrening  for spillere f.2011
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2011. Ukentlig aktivitet på fredager. Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!

https://app.rubic.no/Public/Events/15148

 

 

TILBUD SOM GÅR GJENNOM HELE ÅRET:

Stoppen Akademiet!

Akademi for spillere f.2009-2012
 Et ekstra utviklingstilbud for utviklingsorienterte og treningsvillige spillere født 2009-2012. Ukentlig tilbud om morgenøkt styrke på Zoom mandager før skolen, fotballøkter foregår på tirsdager, fredager og søndager. Vi har fysio tilstede hver uke som er inkludert tilbudet. Du kan delta på 1, 2 eller 3 fotballøkter og du kan delta på morgenøktene uavhengig antall økter du har her ellers.  Vi matcher oss mot motstandere nasjonalt og internasjonalt som gir oss god mulighet til å se hva vi mestrer og hva vi må øve mer på! Tilbud om utviklingssamtaler der vi tilpasser ukeplanen din og kan skreddersy treningsprogram for deg. Videoanalyse 1v1 kan også foregår i disse samtalene.  Du kan delta uavhengig av hvilken klubb du spiller for! Bruk linken for å lese mer og melde deg!
https://app.rubic.no/Public/Events/5250

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.