Luke 3: Tore Tveit

Postet av Stoppen Sportsklubb den 3. Des 2023

I Stoppen har vi svært mange frivillige som jobber utrettelig med å skape gode grupper for spillerne våre. I tillegg har over 400 foresatte deltatt Liungencuper, vintercuper, kioskvakter og kampverter gjennom året. Tusen takk til alle sammen. Uten dere bæres ikke idretten i Norge.

I barnefotballen har vi en frivillig hovedtrener som jobber natt og dag for å få gruppa si til å fungere. Vi tok et intervju med Tore Tveit, hovedtrener for gutter 2012, for å høre om hva som førte han inn i klubben, og hva slags gleder han opplever som trener for en gruppe som nå er 37 gutter.

Tore Tveit ( 42 år)           

Hva førte deg inn i klubben, Tore?

-«Jeg startet med å trene et lag sammen med en kompis som sønnen hans var på. Var såpass artig hobby at jeg fortsatte selv om de har byttet klubb. Har fulgt de 11 åringene jeg trener hele veien fra de startet med fotball og synes det er moro å se hvordan de utvikler seg».

Tore er eneste hovedtrener i klubben som ikke har eget barn på laget. Det var spennende å høre hva Tore ser som fordeler ved å ikke tenke på eget barn. Tore sier; «- Det er enklere for meg å se hele gruppa underveis, og møter de alltid med overskudd. Kanskje lettere for meg å få de til å høre etter også da jeg ikke møter de så ofte utenom fotballen». Tore synes det er fantastisk gøy å være med å spre gleden over fotballen som idrett. Det er også gøy å være med på å lage et trygt miljø hvor alle kan få utvikle seg , slik jeg selv hadde det i Liungen. 

 Tore er bare en av mange frivillige som brenner for å skape gode miljø i Stoppen SK, men han er et godt eksempel på at man ikke nødvendigvis trenger å ha eget barn i klubben for å trene et lag. 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.