Luke 4: Stoppenfondet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 4. Des 2023

Stoppenfondet ble i 2021 opprettet for at klubben skulle klare å hjelpe flere barn og unge, både direkte inn i ulike aktiviteter, men også for å hjelpe unge med å få jobberfaring.

Gjennom snart to år har klubben klart å etablere fondet til å bli et positivt supplement for at vi skal klare å skape et rikere lokalsamfunn for flere. Fritidsklubben vår på onsdager er godt besøkt av barn mellom 9-12 år, sosial gaming på mandager gir de som er interessert i ulike spill en flott arena. Fondet har også sikret utstyr til spillere, samt deltagelse på cuper.

I dag har vi faste ungdommer som jobber på ulike lavterskeltilbud. Løkkelørdag, Senkveld på Stoppen, fritidsklubbene, og Funny Friday på Gullaug skole. Disse får en rik erfaring i arbeidet med barn og unge som de tar med seg videre i livet. Vårt samarbeid med Voksenopplæring, Flyktningstjenesten og NAV Lier skal gi ungdommer gode muligheter for å få positive opplevelser.

Vi håper at mange ser hva Stoppenfondet fører til. Fondet er avhengig av gavegivere og næringslivet. Vi håper mange flere ønsker å donere noen kroner til Stoppenfondet i 2024.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.