Luke 6: Vi øker ambisjonene og satsningen rundt a-lagene inn mot 2024!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Des 2023

A-lagene i Stoppen SK representerer klubbens høyeste sportslige ambisjoner og skal fungere som klubbens flaggskip. Ikke bare skal A-lagene vise klubbens sportslige prestasjoner, men også dens kultur, verdier, og forpliktelser overfor lokalsamfunnet. Visjonen er å etablere Stoppen SK som en talentfabrikk i regionen og jobbe langsiktig mot opprykk til 3. divisjon. Ved å prioritere spillerutvikling, styrke klubbkulturen, forbedre støtteapparatet og forsterke kampopplevelsen, sikter vi mot å heve klubbens profil både internt og i lokalsamfunnet. Dette er kjernen i klubbens nye strategi, som er avgjørende for å ta viktige skritt videre i seniorfotballen.

Ved å legge vekt på talentutvikling og samarbeid med toppklubber, lokale aktører og nye sponsorer, har A-lagene begynt arbeidet med å realisere disse ambisjonene. Flere av disse initiativene vil bli avslørt i desember.

Vi starter med a-lag herrer og med årets mest viktige signeringer:

Det er med glede vi kunngjør at trenerteamet Thomas Røed og Stian Påsche har fornyet sine kontrakter for et år til - og nå får de også med seg David Eidskrem i støtteapparatet.

Det blir noen endringer på strukturen. Stian og Thomas vil dele ansvaret som hovedtrenere, mens David trer inn som Team Manager/ Spillerutvikler.

«Trenerteamet Thomas og Stian er faglig dyktige, utfyller hverandre meget godt og er populære i spillergruppen. Med David ombord vil vi sikre en langsiktig og strategisk tilnærming til sportslig utvikling, talentutvikling og rammene rundt A-laget», sier sportslig leder Kristian Bye-Andersen.

Følg med i lukene for desember for å bli enda bedre kjent med a-lagene våre!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.