Luke 9: Elise har blitt UEFA B-trener

Postet av Stoppen Sportsklubb den 9. Des 2023

Elise Oldebråten Fredriksen har vært trener i Stoppen lenge til tross hennes unge alder. Elise har hele veien vært lærevillig og nysgjerrig på idrettens rolle og kraft. Elise har fått massevis av nyttig erfaring til fremtiden ved å trene lag og grupper i mange ulike aldre. I høst gjorde hun også ferdig UEFA B-lisensen sin.

Vi fikk til et intervju med Elise i hennes travle eksamensperiode. Det første vi ønsket å vite noe om er hvilket lag hun er trener for nå. «Jeg er hovedtrener for Jenter født 2008, de som til neste sesong er Jenter 17 år. I tillegg er jeg trener for Jenter 16 år, NM gruppa som har trenings – og kampperiode fra januar-mars, og enda lengre hvis det blir NM spill.

Det er alltid spennende å høre litt om hva slags gleder som skaffes ved å være trener. Elise er glad i å være trener. Dette synes hver eneste dag. Elise sier at «den aller største gleden med å være trener for denne gjengen er de fantastiske spillerne og relasjonen man får til dem! Jeg gleder meg hver eneste uke til å gå på felt å utrette en forskjell og utvikle spillere og mennesker! Unike jenter på hver sin måte. Og ett støtteapparat og trenerteam man bare kan drømme om! Det å være fotballtrener er så mye mer enn bare fokuset på fotball! 

Som nevnt er Elise inne i en hektisk periode med eksamen. Hun har drømmer og ambisjoner. Elise synes det er skummelt å si noe om ambisjoner; « Nesten litt skummelt å skulle si dette høyt, men jeg har høye ambisjoner, og ønsker å være trener for ett lag i Toppserien en gang i fremtiden! Nå er jeg akkurat ferdig med UEFA B og første semester av åtte på en bachelor (deltid) i trenerrollen på Høgskolen i Innlandet, så jeg gleder meg veldig til å se hva fremtiden bringer. 

Vi gleder oss til å ha med Elise videre i klubben. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.