Luke 10: Fritidsklubben

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Des 2023

Fritidsklubben på Stoppen har blitt en fin suksess. For barn i 4.-7.klasse har det å komme på klubbhuset onsdager vært et av ukas høydepunkt for mange. Bordtennis, brettspill, Playstation, Kahoot og kiosk har gjort fritidsklubben til et sted klubben ønsket – et sted å få nye venner, være sosial, sammen med trygge voksne og ungdommer.

For de som vokste opp på 80 og 90-tallet var fritidsklubben et fast innslag i lokalmiljøet. Det var her mange møtte hverandre, noen danset, mens andre bare hang rundt. Vi ønsket med fritidsklubben vår å skape noe av det samme som de som opplevde dette.

Det er viktig for hele befolkningen å ha sosiale møteplasser. Vi ønsket å skape møteplasser for barna som primært går på mellomtrinnet i skolen. Mange av disse barna går også på organiserte aktiviteter, men vi vet også at mange i denne alderen ikke har en fritidsaktivitet. Det er svært viktig at samfunnet,med kommune og foreninger i spissen ikke glemmer dette. Vi må ta vare på alle, gi alle de samme mulighetene , for å sosialisere seg.

Klubben drømmer videre om å utvide tilbudet slik at også ungdommer kan komme til oss. Vi ønsker å skape aktiviteter i mellomrommet mellom skole og kveld. Da vil enda flere oppleve gleden av å være sammen på fritiden.

I desember ble årets sesong avsluttet med selveste Lille Caesar på besøk. Takk til Marianne Martinez, Frida Nymark, Thea Berg og Hanna Kleiv Arnesen som har stått på for å holde fritidsklubben på Stoppen åpen gjennom året.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.