Luke 11: Dommerne i Stoppen SK i 2023

Postet av Stoppen Sportsklubb den 11. Des 2023

Etter pandemien mistet kretsen og klubbene svært mange dommere. Dette førte til at det var for mange kamper som gikk uten dommer i 2022. Som klubb ønsker vi at alle kamper skal spilles med dommer. På den måten lærer spillerne seg spilleregler, og de får en objektiv dommer som holder orden på kampene.

Klubben var veldig spent på hvordan dette året skulle gå. I februar ble gutter og jenter invitert på dommerkurs. Dette ble en positiv effekt. Svært mange gutter og jenter født 2009 ønsket å dømme kamper. Dette bidro til at vi hadde dommere på alle kampene på årets Liungencup, samt på 95 % av seriekampene. Dette er klubben veldig tilfreds med. Hele klubben takker dere som har dømt kamper gjennom året.

Vilde Sølverud Larsen, Elias Egenæs Melgård og Per Oscar Grov Heiberg dømmer alle for Stoppen Sportsklubb, og har dømt på høyt nivå i år. Vilde Sølverud Larsen og Per Oscar Heiberg studerer begge to i Trondheim. Da fotballkretsen i Trøndelag skulle markere sesongavslutningen ble de to kåret til årets kvinnelige og årets mannlige dommer i Trøndelag. Elias Egenæs Melgård har i år gått mange kamper på linja i Post Nord-ligaen, i tillegg til å ha vært assistentdommer i mange treningskamper som Strømsgodset og Mjøndalen har spilt.

Klubben heier på dere alle tre. Vi håper deres entusiasme og engasjement rundt dommere skal motivere flere ungdom til å gå dommerstigen.

Etter nyttår er klubben klare for å invitere gutter og jenter født 2010 til dommerkurs. Vi gleder oss veldig til å utvikle enda flere dommere i klubben. Vi skal fortsette å jobbe videre med målsettingen om at alle dommere skal føle seg trygge og få en god opplevelse når de dømmer.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.