Luke 13: Dette er hovedtrenerne på A-lag damer og junior herrer

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Des 2023

Mathis Banggren og Nicolai Larsen Berg har hovedansvaret for a-lag damer og junior herrer i 2024.

Duoen trives godt sammen, så vi har derfor bedt de om å en liten beskrivelse av hverandre.


Mathis om Nicolai:

Om Nicos. 

 Det å samarbeide tett med Nicolai også kommende sesong ser jeg frem til. Dette er en person som gir enormt energi og tilstedeværelse i sitt arbeid. Vi er ulike på noen områder, som gjør at vi utfyller hverandre godt i et lag. 

 Vi deler samme kontor, og det gjør også at vi har blitt utrolig godt kjent siden jeg startet i Stoppen tidlig i januar 2023.

 Vi skal jobbe med en spillergruppe på mellom 40-50 på G19, og 25-30 på A-damer, så da er kjemien i trenerteamet helt avgjørende. 

 Nicolai jobber alltid for økt trivsel i gruppa, og i gangene på Stoppen. Han har vært savnet den tiden han har vært i pappaperm, og jeg gleder meg stort til å jobbe med Nicolai daglig igjen.

Nicolai Larsen Berg er den første jeg skal hente som assistenttrener når Roy Hodgson avslutter sin trenerkarriere i Crystal Palace.


Nicolai om Mathis:

Mathis er en pliktoppfyllende lojal trener som representerer Stoppen SK sine sportslige og sosiale verdier på en utmerket måte. En trener som har en tydelig måte å tenke fotball på, men er som nevnt lojal, noe som fungerer svært godt i ett team. En lagspiller på og utenfor banen. Vier mye tid og omtanke om sine spillergrupper, og strekker seg langt for at trivsel, utvikling og mestring skal være mulig å oppnå for alle spillere han er trener for. Mathis er en godt likt trener med sin tilstedeværelse og karisma. Nicolai er svært glad for å kunne samarbeide med Mathis på to lag i 2024.


Nicolai om det å være hovedtrener for A-damer og G19 lag:
 Det er ett svært spennende år i vente med å være hovedtrener sammen med Mathis på A-damer og G19. En sportslig utfordring jeg er meget stolt av å kunne ta fatt på. Det blir mitt tredje år med A-damer, men mitt første år som hovedtrener. Jeg gleder meg til å utvikle dette laget på treninger og i kamper+ det å bli enda bedre kjent med spillerne i med- og motgang. Det blir andre året på G19, første året har vært en utviklingsår, hvor det er vært varierte resultater, men vi har sett enkelte spillere utvikle seg til å debutere på A-lag+ at laget har utviklet seg sosialt som gruppe. 2024 blir ett viktig år, da vi får opp ett nytt kull som skal være med på å forme Stoppen SK sitt G19. Denne sosiale og sportslige utfordringen blir intet annet enn givende og spennende å ta fatt på sammen med Mathis.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.