Gratulerer med innsatsmerket til disse fantastiske frivillige i Stoppen SK!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Mai 2024

Marianne Israelsen for 4 år i styret, hvor hun deltok i anleggsgruppen og satt som vår representant i Lier Idrettsråd.

Mette Meinke Justad for sitt bidrag rundt det sosiale og dugnader i J2008 laget, samt at hun stiller opp når klubben trenger henne.

Gabriella Lundberg for lang og tro tjeneste, førts rundt G2008 og deretter rundt J2011 som trener og lagleder og altmulig dame.

Hanna Kleiv Arnesen for en solid innsats for J2005 laget og når spiller karrieren var over gikk hun over til å jobbe frivillig i klubben, bidrar rundt fritidsklubb, kiosk, cuper osv.

Thomas Røed for flere perioder som A-lagstrener og trener for yngre lag. Han fikk også noen kamper i Stoppen trøya.

Johnny Tsolis for sin spiller karriere for IF Liungen fra barn til senior og senere sitt bidrag rundt G2010 fra de var i 1. klasse.

Geir Johannessen har gjennom mange år dømt for klubben, skrevet i lokalpressen om klubben og i det senere også på våre egne nettsider.

Tradisjonen tro hadde vi også i år utdeling av SSKs innsatsmerke på Stoppendagen som gikk av stabelen 20. april. Innsatsmerket skal deles ut etter vilkårene i våre vedtekter.

Foreningens innsats- og prestasjonsmerket kan tildeles medlemmer som i sin trening og ved konkurranser har oppnådd gode sportslige resultater, helst gjennom et lengre tidsrom, eller har gjort seg fortjent gjennom administrativ innsats for foreningen. Vedkommende må på samme Side 7 av 7 tid ha vist god forenings ånd.

I år var det innstilt 27 til å motta merket, dessverre var det bare 7 av disse som kunne komme. De som ikke kunne, blir invitert igjen ved neste utdeling.