Stoppen inngår millionavtale

Postet av Stoppen Sportsklubb den 5. Okt 2015LOJAL SPONSOR: Leder Espen Sandli (t.v) i SSK og Vikram Gupta (t.h.) i Spa/Bra takker daglig leder Fredrik Røtter (midten) i Consolvo for avtalen som gjør Consolvo til klubbenes hovedsponsor de neste fem åra. Foto: Anne Træen


Stoppen Sportsklubb har sammen med Sparta/Bragerøen signert en millionkontrakt med det lokale entreprenør- og rehabiliteringsselskapet Consolvo.

- Vi snakker om et betydelig sponsorbidrag, tilsvarende 70 000 vafler solgt på dugnad. Dette er et helt unikt og gledelig bidrag til våre unge fotballspillere i Lier og Drammen, sier leder Espen Sandli i Stoppen SK.

Avtalen tilfører Stoppen Sportsklubb 700 000 kroner fordelt over de neste fem årene i sponsormidler. Sparta Bragerøen får 300 000 via den samme avtalen.

- På denne måten ønsker vi å hedre et langt og lojalt forhold til klubbene og det tilbudet de hver dag gir unge fotballspillere på alle nivåer. Som bedrift er vi engasjert i våre omgivelser og opptatt av å ta samfunnsansvar, sier daglig leder Fredrik Røtter i Consolvo.

Fra nyttår er Liungen IF og Stoppen Sportsklubb slått sammen til én klubb, og stiller lag for jenter og gutter på alle alderstrinn. Stoppen er også klubben for Spa/Bras spillere fra 13 år og eldre.

- Dette er midler som vil styrke satsinga rundt barn og unge, uansett nivå, sier leder Vikram Gupta i Spa/Bra.

Som klubbenes hovedsponsor vil dette begunstige unge spillere og aktiviteten på Lier stadion, Gullaug, Brakerøya. Liungbanen og Hegg.

Se Lierpostens dekning av saken her.


Fakta:

  • Stoppen SK og Liungen har sammen 700 medlemmer.

  • Spa/Bra har 350 medlemmer.

  • Consolvo har 87 ansatte og hovedkvarter på Tranby i Lier.

  • Selskapet er eid av Strøm Gundersen AS og er en del av AF Gruppen ASA og omsatte i 2014 for 340 millioner kroner

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.