Kan du støtte barnas aktivitet?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Okt 2015
Stoppen blir fra nyttår en klubb med over 700 medlemmer. Det gir helt nye og unike muligheter.

Stoppen har de siste årene hatt flere aktiviteter og cuper som uten tvil har vært svært verdifullt for spillerne. Dette ønsker vi å fortsette med, da det vil ytterligere styrke samholdet i gruppene og med det styrke klubben i sin helhet.

Derimot trenger vi din hjelp til nettopp dette. Hva kan du som foresatt gjøre?

Snakk med din arbeidsplass, venner, familie. Har din arbeidsplass eller noen du kjenner mulighet til å støtte klubben i bytte mot logoeksponering og/eller andre virkemidler til gunst for bedriften?


Skiltreklame

Vi har både engangssponsing, men også langtidsavtaler.

SKILT PÅ STADION: Vi tilbyr reklameskilt med god eksponering på Lier stadion og på Liungbanen. Om du ønsker ett skilt eller flere skilt, i ett år eller i mange år framover. Ta kontakt, så setter vi opp en avtale i tråd med dine og bedriftens ønsker.
Draktreklame

RYGG: Stoppen er på jakt etter en draktsponsor som skal få hedersplass på ryggen av samtlige 700 spillerdrakter (samt skilt og annen eksponering inkludert).

ANNEN PLASSERING: Det er også mulig å få avtale om plassering av reklame på andre deler av drakt og utstyr, etter nærmere avtale. (Stoppen jobber med å ferdigstille en veileder for draktreklame, men slår du til nå får du en avtale tilpasset din og bedriftens ønsker.)

LAGSPONS: I tillegg er det mulig for deg å sponse ett eller flere enkeltstående lag i Stoppen. Hvert lag har anledning til å selge individuelle sponsoravtaler på sine shortser (etter nærmere bestemte regler).


Alle sponsing går direkte tilbake til aktivitet for ditt barn. Dette i form av gode, kvalifiserte trenere og bedrede treningsforhold.

Alle bidrag og forsøk settes stor pris på.

Ta kontakt med Tore Syvertsen hvis du har spørsmål om dette.

Tore Syversten
Styremedlem med ansvar for spons
E-post: syvertsen@lifi.no
Mobil: 99361845

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.