Stoppen går sammen med Nike og Torshov

Postet av Stoppen Sportsklubb den 2. Des 2015

Her kan du se hva det vil bety for deg som medlem.

Fra nyttår er Torshov vår leverandør av drakter fra Nike og annet utstyr. Tirsdag signerte Nike, Torshov og Stoppen SK en gjensidig avtale gjeldende fra 2016 til 2019.


Ny måte å tenke salg

For Stoppen betyr dette starten på en helt annen måte å tenke klubbkolleksjon og rabattert salg til medlemmer på. Med rabatter på alt av varer fra markedsledende Nike, vil omsetningen komme alle tre parter til gode - ikke minst Stoppen SK.

- Hver gang noen ber om Stoppen-rabatt i alle Torshovs butikker, vil klubben få en betydelig andel returnert i form av drakter og annet utstyr. For hver foballsko du kjøper, vil du få en rabatt - i tillegg til at klubben får et gunstig utbytte, sier leder Espen Sandli i Stoppen SK.


Rabatt "på alt"

I tillegg til klubb- og fotballrelatert utstyr vil rabatter komme til å gjelde også joggesko, løpebekledning, fritids- og treningsutstyr med mer. Detaljene kommer vi tilbake til.

- Vi ser fram til et spennende samarbeid med en attraktiv klubb i vekst, sier Krister Gundersen i Nike Norge.

Dette betyr at vi nå faser ut Adidas-draktene og annet utstyr, til fordel for en ny og svært spennende Nike-kolleksjon.


Nett og butikk

http://torshovsport.no/fotball/

Klubbkolleksjonen vil være tilgjengelig i butikken i Drammen sentrum og i via en dedikert side for netthandel.

- Her finner man Stoppens klubbkolleksjon og kan bestille det man ønsker til klubbrabatt. Man kan da velge om man vil hente varene i en av våre butikker eller få varene levert hjem, sier klubbselger Steffen Reitan i Torshov Sport Drammen.

Varene Stoppen skal ha i klubbkolleksjonen er nye av året i 2016. I avtale med Torshov ønsker vi at disse varene er tilgjengelige i sin helhet før vi åpner salg. Dette vil etter planen skje i slutten av januar, med storstilt kickoff på Liungbanen.


Julehandel

Mange ønsker selvsagt å benytte jula til å kjøpe Stoppen-gaver. Derfor er rabattavtaler i drift allerede, slik at du kan få Stoppen-rabatt på fotballsko og annet utstyr. Dette gjelder Stoppen og Liungen - og alle du kjenner.

Husk å si "Stoppen" i kassa, så får du gjeldende rabatter. Du behøver ikke å være medlem for å få denne rabatten.

Ettersom kolleksjonen logisk nok ikke er klar, kan du eventuelt kjøpe gavekort som kan benyttes når kolleksjonen lanseres.

Her er en sniktitt på hva Torshov kan levereKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.