Luke 23: Slik mener lagene selv at det gikk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2015

Her kan du lese hvordan det gikk med lagene i Stoppen SK i 2015, ifølge dem selv.

Disse lagsrapportene inngår som vedlegg til klubbens årsmelding for 2015.


Jenter 00-01

Sammenslåingen av de to årsgruppene har gått fint. Jentene var med på Drammen Cup i april, og Jentefestivalen i september (Rælingen, Lillestrøm). På Jentefestivalen vant vi B-sluttspillet. I serien har det vært greie resultater, jevnt fordelt med seire, uavgjort og tap. Høstsesongen endte med 3.plass i serien.

Kristine


Jenter 02

Laget har bestått av 31 jenter og det har vært godt oppmøte på treninger. I serien stilte vi med to lag i 9er i J13, ett lag i 1.divisjon og ett i 2.divisjon. Begge lag kom på 2.plass i sine divisjoner. I tillegg stilte vi med et 11er-lag i J14. Her kunne vi blitt kretsmester med seier i siste kamp, men en jevnspilt kamp endte med tap og dermed 3.plass i J14.

Vi har deltatt på Drammens Cup, Liungen Cup, Vildbjerg cup i Danmark, Hamar Talentcup, Tjøme cup og i Vinterliga. Resultatene har vært meget bra med 2.plass i vinterligaen, seier og 3.plass i Liungen cup og seier i Vildbjerg cup, som er Europas fjerde største fotballturnering for ungdom.

Det har vært mange gode opplevelser både på og utenfor banen og et positivt og flott foreldreengasjement. Igjennom sesongen har vi avholdt spillermøter og foreldremøter.

Trenere har vært Odd Skinnemoen, Lars-Otto Fredriksen, Per Furuheim, Børre Ekeberg, Sunniva Larsen, Hege Sønsteby og Eirik Martens Meyer. I tillegg har årgangsveileder Stein Ellingsen bidratt på treninger fra han ble ansatt i Stoppen SK.

K7

I 2015 har vi vært 15 spillere, men sesongen har vært preget av skader, slik at flere av spillerne har vært ute deler av sesongen.

Ved sesongslutt endte laget på 4. plass i Buskerudserien for 7er-fotball for kvinner. I tillegg til seriespillet har vi deltatt på Meny Veterancup i Langhus, som ble spilt i januar.


Kvinner A-lag og J19

A-laget har med et ungt lag klart å beholde sin plass i 2. divisjon (10. plass), og blitt kretsmestere i J19. Troppen har bestått av en kjerne på 19 spillere, men det er brukt 30 ulike spillere på de 53 kampene som er spilt. (27 A-lagskamper og 26 J19-kamper). På forsesongen ble det gjennomført fire treninger i uka, hvorav en styrkeøkt. I vinterferien reiste hele laget til Tyrkia for en ukes treningsopphold, noe som ga laget et godt sportslig og sosialt utbytte.
Sportslige høydepunkter er NM kampen mot Nanset hvor Stoppen vant 1-0 og gikk videre til 2. Runde og spilte mot toppserielaget Amazone Grimstad. I tillegg må nevnes borte kampen mot Amazone Grimstad 2 der vi stilte med 10 spillere og vant fullt fortjent 4-3. Sluttkampen i J19 serien ble også minneverdig da vi måtte slå Lier for å bli kretsmestere, etter en noe nervøs start ble det 16-1 til Stoppen.
Stoppen Kvinner står bak arrangementet Jentefestivalen – for jenter av jenter. I 2015 deltok 160 jenter. Damelaget stilte med 22 spillere som instruktører og foreldre til lunsjservering.


A-lag herrer

Vi var et lag med mange juniorspillere og få spillere som holdt a-lagsalder. Treningene besto gjennom hele året av dårlig oppmøte. Tror vi hadde et gjennomsnitt på rundt åtte mann. Dette ga utslag i kamper også ved at vi var gode i 1. omgang og dårlige i 2. pga. kondisjonen. Vi hadde godt nok spillermateriale til å holde oss i 4. div, men ble felt av forannevnte.

Kaptein Anders Øvermo


B-lag herrer

Vi startet sesongoppkjøringen noe utradisjonelt med innetreninger i en alt for liten hall på Høvik, noe som dessverre ga lite utbytte og et par karrieretruende skader. Dette ble kort tid etter bøtet på med en meget kort og god treningsleir i Hjørring. Tross bedre treningsgrunnlag enn på flere sesonger ble vårsesongen som vanlig skuffende. 6 tap, 2 uavgjort og 3 seire. Motet ble holdt oppe av mimring fra gamledager og gode kampreferater.

Færre og færre treninger bar frukter utover høsten og til slutt endte vi på en hederlig 6. plass med flere seire enn tap. Ikke så mye å skryte av 56 mål i løpet av sesongen, spesielt når 10 av dem ble satt i siste match...

Stian Green ble årets toppscorer, blant 14 andre målscorer denne sesongen. Rundt 24 mann har vært på banen, yngstemann ca 18 år og eldste på 50.

Årets høydepunkt: 2-0 seier borte mot ROS med 9 mann fra start.

Årets Gæmliss 2015: Henning Wormnæs Martinsen

Geir BG


Junior

Junior 2015 begynte ambisiøst, november 2014. Spillere og støtteapparat ønsket å satse, men klubben ønsket å prioritere A-laget og dermed endte junior opp som laget klubben «glemte». Frafallet av spillere startet og vi har i år hatt ca 18-20 spillere på papiret. Med alt fra 3 til 10 spillere på trening sier det seg selv at det har blitt dårlig kvalitet på det som har foregått i år. Likevel så har de som har møtt opp stått for gode holdninger og godt humør.

Juniorgruppa har i år følt seg utenfor Stoppen SK. Ingen kommunikasjon med klubb. Laget hadde visst fått tildelt kr 10.000, men dette får vi ikke vite før i juli/august. Trener får ikke kontrakt før i august/september, selv om dette ble lovet i vinter. Håper klubben har lært noe av dette og at det ikke skjer igjen på noe lag. Ellers følgende:
-Dårlig samarbeid med A-laget
-Godt samarbeid med G99 og G00
-4. plass i 2. divisjon på våren
-7. plass i 1. divisjon på høsten
-3. plass i Heggedal cup
-3. plass i NM kval gruppa

Heiko Sommer, trener junior 2015


Gutter 99

På tide å oppsummere og takke for i år!

Det har vært et veldig morsomt år med mange gode fotballopplevelser både for oss og for spillerne. Vinterserie for lag 2 i Oslo hvor de møtte mange nye og spennende motstandere. Gode treningskamper på vinteren for lag 2. Bronsefinale for lag 1 i Odd Cup. Nm kvalifisering for lag 1 med meget gode resultater. Bronsefinale i Liungen Cup. Vinner av B-sluttspillet i Drammen Cup. Kvalifisert til Interkrets som et av Buskeruds beste lag. Fantastisk innsats i Norway Cup.

Ekstremt bra innsats i Adidas Cup. Eneste lag fra Buskerud som gikk til A - sluttspill i Ham Kam Cup. Tøfft seriespill for begge lag på høsten. Bra innsats i Eik Cup. En virkelig flott tur til Barcelona med Barcelona kamp på Camp Nou og kamper mot 2 spanske lag. Utrolig morsomt har det vært.

Vi føler oss veldig trygge på at Stoppen kommer til å få Buskeruds beste Juniortilbud neste sesong, så det det bare å fortsette å være med på eventyret. Dette opplegget vil bli presentert når det er klart om ikke så alt for lenge.

Niels Marcussen

(referatet er noe redigert ned i lengde)


Gutter 00

I G00 har det i sesongen 2015 vært stor aktivitet gjennom hele året. 40 motiverte gutter har bidratt på cuper, treningskamper og seriespill. Vi hadde tre lag på vårsesongen, men mye slitasje på enkelte spillere gjorde at vi valgte to lag på høsten. Vi har hatt tilnærmet 100% oppmøte på treninger gjennom hele året og vi har trent 4-5 ganger pr uke. Vi vant vinterserien i Oslo, ble nummer to i Drammens cup og i Liungen cup.

Vi har i tillegg deltatt i Odd Elitecup, Eik Cup, MIF cup, Adidas cup og Iber cup i Malaga. De fleste cuper har vi deltatt med to lag for at alle skal få likt tilbud. Mange av guttene har også fått prøve seg ett år opp både i seriespill og cuper. Takk til guttene som stiller opp på alt vi tilbyr de og til foreldrene til hver og en spiller som stiller opp med det vi spør de om.

Tore Syvertsen


Gutter 01

Trenere: Hans Petter Bredal, Vidar Gustavsen, Per Smedberg og Morten Viholmen

Materialforvalter og altmuligmann: Bjørn Olav Sørum

Administrativt ansvarlige: Ann Kristin Johansen og Gunn Koppergård.

Troppen har bestått av rundt 30 spillere med økende antall utover høsten. Vi har hatt utmerket oppmøte på treninger og kamper, vi har deltatt i Liungen cup, ROS cup og Vildbjerg Cup i tillegg til seriespill.

I seriespillet vant lag 1 serien i 2. divisjon på våren og rykket opp i første divisjon på høsten. Lag 1 vant også 1. divisjon på høsten. Lag 2 spilte i 3. divisjon både vår og høst og hevdet seg meget godt i sin divisjon. Vi har jobbet for rikelig og tilnærmet lik spilletid for alle spillere som har deltatt i kamper. Det sosiale har fungert meget godt, med turen til Danmark som det naturlige høydepunkt.

Vi håper å bruke den gode treningskulturen og den positive tonen og holdningene til å skape gode prestasjoner også til neste sesong.

Morten Viholmen


G02

Gutter 02 har bestått av rundt 45 spillere. Vi har stilt med tre 9’er lag og ett 7’er lag i årets serie. Resultatene har vært varierende, men de fleste gutta har hatt en fin utvikling dette året.

Vi har deltatt på Haslum cup, Liungen cup, ROS cup og Hamar cup i løpet av dette året. I april dro vi på treningsleir til Danmark med 40 spillere. En kjempetur med flotte gutter.

Det er mange ivrige gutter på laget og treningsoppmøte er bra.En del av gutta deltar også på Stoppens fotballakademi.

Trenere har vært Tommy Berg, Runar Nagelsaker og Kristian Bye-Andersen. Vegar Hansen, Michael Laba og Kristian Marheim har også bidratt som kampledere og trenere.


M39

Kretsmestere

Hakon Kristoffersen


M34

M34 hadde et ganske bra år i 2015 mtp at flere av fjorårets kretsmestere tok det roligere eller evt. ga seg. På et tidspunkt vurderte man å ikke melde på lag fordi det ikke var nok folk. Men heldigvis kom flere nye spillere til. Treningsiveren var dog ganske stor, spesielt i preseason, også fordi M34 og M39 trente sammen. Det var ikke de største forhåpningene for M34-laget, men når serien var i gang (trippel-serie med 5 lag og 12 kamper), så viste flere av ringrevene våre at Stoppens M34-lag fortsatt holder et ganske høyt nivå til tider. Dette fikk Nordre Sandes M34-lag merke da Stoppen knuste de hele 17-0 en varm sommerdag i juni…. på bortebane…. på 60 minutter. Dette var den suverent største seieren i serien dette året.

Vi var nok litt for ustabile i oppmøtet og kvalitet og endte på en soleklar 2.plass, bak fortjent kretsmester DBK. Til slutt endte vi med 12 kamper, 9 seire, 0 uavgjort og 3 tap (alle mot DBK) og 69-31 i målforskjell og 27 poeng.

Laget ble forøvrig ledet av spillende trener Vikram Gupta.

Konklusjon: På herresiden så har Stoppen SK hatt bra dekning når det gjelder M34 og M39 de siste to år med KM i M34 i 2014 og KM i M39 i 2015. Men det er veldig viktig at klubben også følger opp disse lagene og ikke tar de for gitt, slik at klubben fortsatt kan holde tradisjonen med å tilby Buskerudfotballen gode «supersenior»-lag fra Lierdalen videre i fremtiden.

Vikram

(referatet er noe redigert ned i lengde)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.