Luke 14: Fantastisk gave fra Gjensidigestiftelsen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 13. Des 2016


Fantastiske nyheter i går.

Stoppen Sk er en av de heldige klubbene som i år fikk tildelt midler fra Gjensidigestiftelsen. Stoppen skal ikke bare være en fotballklubb, men også en klubb som setter fokus på mangfold og muligheter for menneskegrupper som ikke har det så greit.

Gjensidigestiftelsen gir Stoppen muligheten til å arbeide enda mer systematisk med dette viktige arbeidet. Vi skal være en klubb for alle, vi skal være et forbilde for andre klubber og idretter som ønsker inkludering på samme måte som oss. I samarbeid med Lier idrettsråd og Lier kommune skal Stoppen bygge opp et system som gjør det enkelt for flyktninger å komme til oss, oppleve glede og mestring, og få muligheten for fysisk aktivitet.

Vi skal klare å gjøre det lille ekstra som betyr så enormt mye for det enkelte mennesket. Enslige mindreårige som sitter uten foresatte på mottak rundt om i kommunen skal vite at Stoppen ønsker å gi dem et tilbud om fotballglede sammen med norske ungdommer i trygge omgivelser.
Gjensidigestiftelsen gjør det mulig for Stoppen å søke et enda tettere samarbeid med Lier kommune og de ulike mottakene vi kan nå barn og unge i.


Gjensidigestiftelsen bidrar til at engasjementet rundt dette arbeidet fortsetter gjennom neste år. Vi takker så mye for pengene og lover at de skal bli godt anvendt.

Vi skal være stolte av det Stoppen allerede har fått til, men dette betyr at vi kan bli enda bedre på å gi flere barn og unge i kommunen et godt tilbud.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.