Luke 24: Styreleder ønsker god jul

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Des 2016

Kjetil2015_b.jpg

Kjære medlemmer og venner av Stoppen Sportsklubb.

Vårt første driftsår som èn klubb etter sammenslåingen av IF Liungen og Stoppen SK, er gjennomført. Og for et år vi legger bak oss!

Vi er større enn noen gang, vi er flere enn noen gang og vi har flere aktiviteter enn noen gang.

Styret i Stoppen Sportsklubb består av, i tillegg til meg selv, Espen Sandli, Christin Ruth, Dag Andre Johansen, Trygve Hafskjold, Trine Pettersen og Per Ivar Nordal.

Styret har i tillegg til å ha gjennomført 11 styremøter, vært svært operative i drift og utviklingen av klubben.

Vi er så heldige å ha frivillige styremedlemmer som legger ned mange timers arbeid for klubben og her vil jeg trekke frem Trine og Christin, som hver uke står på i flere timer.

Styret har gjennom året dreiet klubbens driftsmodell over mot en modell som skal ivareta aktiviteter, barn, lag og tilbud med høy kvalitet.

Vi er veldig tydelige på at klubben har behov for heltidsansatte, ledelse og lønnede instruktører for å opprettholde leveransen. Dette kan ikke bæres av frivillighet.

Vi legger bak oss et år med flotte sportslige opplevelser og resultater. Jeg håper virkelig at barn og unge opplever Stoppen Sportsklubb som en trygg og god arena, hvor de trives og får etablert og dyrket vennskap, utviklet seg og har det moro.

I vår visjon, Flest mulig – Lengst mulig, ønsker vi å være mer enn en klubb. I dette ligger det å ivareta og legge til rette for at flere skal kunne være en del av Stoppen Sportsklubb. Dere vil se mer av vårt arbeid med integrering og inkludering til neste år.

Jeg oppfordrer dere allerede nå til å følge opp og melde dere på når vi starter med arbeidet i samarbeid med Redd Barna. Hvis vi skal være noe mer enn en klubb, må alle bidra til å etablere en kultur for åpenhet, inkludering, trygghet og ivaretagelse.

Jeg vil benytte anledningen til å takke våre ansatte, Kristian, Stein, Lasse og Gerd Anne, for innsatsen i 2016. Stein og Lasse forlater oss nå i desember, til fordel for nye muligheter og oppgaver.

Vi er i gode prosesser med å få på plass nye ressurspersoner og ansatte. Nye spennende personer som skal være med å løfte klubben og arbeidet videre.

En svært sentral rolle skal også på plass tidlig i 2017, hvor vi ansetter en daglig leder for klubben. Vi ser tydelig at klubben trenger en administrativ og merkantil person for å styre all daglig drift rundt klubben.

Jeg vil også takke vår «søsterklubb» SpaBra og deres styre for godt samarbeid i 2016 og ser frem til fortsatt bra samarbeid til neste år.

Da vil jeg avslutte med å ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt Stoppen-År i 2017.

Tusen takk for alt dere gjør for klubb, lag og hverandre.

Med vennlig hilsen

Kjetil Haugland Johansen – styreleder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.