Nå passerer vi 10.000 åpnede luker

Postet av Stoppen Sportsklubb den 27. Des 2015

Gikk du glipp av Stoppens julekalender, med unike Stoppen-nyheter fordelt over 24 luker? Her har du samtlige luker samlet på ett sted.

Så langt er innlegg i julekalenderen åpnet og lest nærmere 10.000 ganger.

Takk til Kristian Bye-Andersen som tok initiativ - og som i stor grad har skrevet alle sakene - med enkelte bidrag fra Espen Sandli.


Luke 24: En sann historie - basert på virkelige hendelser

Luke 23: Slik mener lagene selv at det gikk

Luke 22: Aktiviteter for alle aldre

Luke 21: To vi takker litt ekstra

Luke 20: Her er Sportsplanen for 2016

Luke 19: Slik utvikler vi trenere og Treningsøkta

Luke 18: En sniktitt på de nye draktene våre

Luke 17: Norges beste materialforvalter

Luke 16: Hva kan denne mannen gjøre for oss?

Luke 15: Vi utvikler barnefotballen sammen med Godset

Luke 14: Egen keepertrener i klubben

Luke 13: Raskere og billigere løsning

Luke 12: Integreringsansvarlige i Stoppen SK

Luke 11: Unge trenere i Stoppen SK

Luke 10: Fotballskolene våre i 2016

Luke 9: Stoppen får ny klubblogo

Luke 8: Vi er spesialister på cup

Luke 7: Vi utvider FFO tilbudet

Luke 6: LRH:Stoppen tar over soneansvaret for jentelagene

Luke 5: Kjølv er ny juniortrener på herresiden

Luke 4: Årgangsveiledere skal styrke de eldste kullene

Luke 3: Lasse Paulsen klar som trener for damelaget!

Luke 2: Gutta krutt klare for junior

Luke 1: Anders Øvermo klar som G00-trener

Luke 23: Slik mener lagene selv at det gikk

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2015

Her kan du lese hvordan det gikk med lagene i Stoppen SK i 2015, ifølge dem selv.

Disse lagsrapportene inngår som vedlegg til klubbens årsmelding for 2015.


Jenter 00-01

Sammenslåingen av de to årsgruppene har gått fint. Jentene var med på Drammen Cup i april, og Jentefestivalen i september (Rælingen, Lillestrøm). På Jentefestivalen vant vi B-sluttspillet. I serien har det vært greie resultater, jevnt fordelt med seire, uavgjort og tap. Høstsesongen endte med 3.plass i serien.

Kristine


Jenter 02

Laget har bestått av 31 jenter og det har vært godt oppmøte på treninger. I serien stilte vi med to lag i 9er i J13, ett lag i 1.divisjon og ett i 2.divisjon. Begge lag kom på 2.plass i sine divisjoner. I tillegg stilte vi med et 11er-lag i J14. Her kunne vi blitt kretsmester med seier i siste kamp, men en jevnspilt kamp endte med tap og dermed 3.plass i J14.

Vi har deltatt på Drammens Cup, Liungen Cup, Vildbjerg cup i Danmark, Hamar Talentcup, Tjøme cup og i Vinterliga. Resultatene har vært meget bra med 2.plass i vinterligaen, seier og 3.plass i Liungen cup og seier i Vildbjerg cup, som er Europas fjerde største fotballturnering for ungdom.

Det har vært mange gode opplevelser både på og utenfor banen og et positivt og flott foreldreengasjement. Igjennom sesongen har vi avholdt spillermøter og foreldremøter.

Trenere har vært Odd Skinnemoen, Lars-Otto Fredriksen, Per Furuheim, Børre Ekeberg, Sunniva Larsen, Hege Sønsteby og Eirik Martens Meyer. I tillegg har årgangsveileder Stein Ellingsen bidratt på treninger fra han ble ansatt i Stoppen SK.

K7

I 2015 har vi vært 15 spillere, men sesongen har vært preget av skader, slik at flere av spillerne har vært ute deler av sesongen.

Ved sesongslutt endte laget på 4. plass i Buskerudserien for 7er-fotball for kvinner. I tillegg til seriespillet har vi deltatt på Meny Veterancup i Langhus, som ble spilt i januar.


Kvinner A-lag og J19

A-laget har med et ungt lag klart å beholde sin plass i 2. divisjon (10. plass), og blitt kretsmestere i J19. Troppen har bestått av en kjerne på 19 spillere, men det er brukt 30 ulike spillere på de 53 kampene som er spilt. (27 A-lagskamper og 26 J19-kamper). På forsesongen ble det gjennomført fire treninger i uka, hvorav en styrkeøkt. I vinterferien reiste hele laget til Tyrkia for en ukes treningsopphold, noe som ga laget et godt sportslig og sosialt utbytte.
Sportslige høydepunkter er NM kampen mot Nanset hvor Stoppen vant 1-0 og gikk videre til 2. Runde og spilte mot toppserielaget Amazone Grimstad. I tillegg må nevnes borte kampen mot Amazone Grimstad 2 der vi stilte med 10 spillere og vant fullt fortjent 4-3. Sluttkampen i J19 serien ble også minneverdig da vi måtte slå Lier for å bli kretsmestere, etter en noe nervøs start ble det 16-1 til Stoppen.
Stoppen Kvinner står bak arrangementet Jentefestivalen – for jenter av jenter. I 2015 deltok 160 jenter. Damelaget stilte med 22 spillere som instruktører og foreldre til lunsjservering.


A-lag herrer

Vi var et lag med mange juniorspillere og få spillere som holdt a-lagsalder. Treningene besto gjennom hele året av dårlig oppmøte. Tror vi hadde et gjennomsnitt på rundt åtte mann. Dette ga utslag i kamper også ved at vi var gode i 1. omgang og dårlige i 2. pga. kondisjonen. Vi hadde godt nok spillermateriale til å holde oss i 4. div, men ble felt av forannevnte.

Kaptein Anders Øvermo


B-lag herrer

Vi startet sesongoppkjøringen noe utradisjonelt med innetreninger i en alt for liten hall på Høvik, noe som dessverre ga lite utbytte og et par karrieretruende skader. Dette ble kort tid etter bøtet på med en meget kort og god treningsleir i Hjørring. Tross bedre treningsgrunnlag enn på flere sesonger ble vårsesongen som vanlig skuffende. 6 tap, 2 uavgjort og 3 seire. Motet ble holdt oppe av mimring fra gamledager og gode kampreferater.

Færre og færre treninger bar frukter utover høsten og til slutt endte vi på en hederlig 6. plass med flere seire enn tap. Ikke så mye å skryte av 56 mål i løpet av sesongen, spesielt når 10 av dem ble satt i siste match...

Stian Green ble årets toppscorer, blant 14 andre målscorer denne sesongen. Rundt 24 mann har vært på banen, yngstemann ca 18 år og eldste på 50.

Årets høydepunkt: 2-0 seier borte mot ROS med 9 mann fra start.

Årets Gæmliss 2015: Henning Wormnæs Martinsen

Geir BG


Junior

Junior 2015 begynte ambisiøst, november 2014. Spillere og støtteapparat ønsket å satse, men klubben ønsket å prioritere A-laget og dermed endte junior opp som laget klubben «glemte». Frafallet av spillere startet og vi har i år hatt ca 18-20 spillere på papiret. Med alt fra 3 til 10 spillere på trening sier det seg selv at det har blitt dårlig kvalitet på det som har foregått i år. Likevel så har de som har møtt opp stått for gode holdninger og godt humør.

Juniorgruppa har i år følt seg utenfor Stoppen SK. Ingen kommunikasjon med klubb. Laget hadde visst fått tildelt kr 10.000, men dette får vi ikke vite før i juli/august. Trener får ikke kontrakt før i august/september, selv om dette ble lovet i vinter. Håper klubben har lært noe av dette og at det ikke skjer igjen på noe lag. Ellers følgende:
-Dårlig samarbeid med A-laget
-Godt samarbeid med G99 og G00
-4. plass i 2. divisjon på våren
-7. plass i 1. divisjon på høsten
-3. plass i Heggedal cup
-3. plass i NM kval gruppa

Heiko Sommer, trener junior 2015


Gutter 99

På tide å oppsummere og takke for i år!

Det har vært et veldig morsomt år med mange gode fotballopplevelser både for oss og for spillerne. Vinterserie for lag 2 i Oslo hvor de møtte mange nye og spennende motstandere. Gode treningskamper på vinteren for lag 2. Bronsefinale for lag 1 i Odd Cup. Nm kvalifisering for lag 1 med meget gode resultater. Bronsefinale i Liungen Cup. Vinner av B-sluttspillet i Drammen Cup. Kvalifisert til Interkrets som et av Buskeruds beste lag. Fantastisk innsats i Norway Cup.

Ekstremt bra innsats i Adidas Cup. Eneste lag fra Buskerud som gikk til A - sluttspill i Ham Kam Cup. Tøfft seriespill for begge lag på høsten. Bra innsats i Eik Cup. En virkelig flott tur til Barcelona med Barcelona kamp på Camp Nou og kamper mot 2 spanske lag. Utrolig morsomt har det vært.

Vi føler oss veldig trygge på at Stoppen kommer til å få Buskeruds beste Juniortilbud neste sesong, så det det bare å fortsette å være med på eventyret. Dette opplegget vil bli presentert når det er klart om ikke så alt for lenge.

Niels Marcussen

(referatet er noe redigert ned i lengde)


Gutter 00

I G00 har det i sesongen 2015 vært stor aktivitet gjennom hele året. 40 motiverte gutter har bidratt på cuper, treningskamper og seriespill. Vi hadde tre lag på vårsesongen, men mye slitasje på enkelte spillere gjorde at vi valgte to lag på høsten. Vi har hatt tilnærmet 100% oppmøte på treninger gjennom hele året og vi har trent 4-5 ganger pr uke. Vi vant vinterserien i Oslo, ble nummer to i Drammens cup og i Liungen cup.

Vi har i tillegg deltatt i Odd Elitecup, Eik Cup, MIF cup, Adidas cup og Iber cup i Malaga. De fleste cuper har vi deltatt med to lag for at alle skal få likt tilbud. Mange av guttene har også fått prøve seg ett år opp både i seriespill og cuper. Takk til guttene som stiller opp på alt vi tilbyr de og til foreldrene til hver og en spiller som stiller opp med det vi spør de om.

Tore Syvertsen


Gutter 01

Trenere: Hans Petter Bredal, Vidar Gustavsen, Per Smedberg og Morten Viholmen

Materialforvalter og altmuligmann: Bjørn Olav Sørum

Administrativt ansvarlige: Ann Kristin Johansen og Gunn Koppergård.

Troppen har bestått av rundt 30 spillere med økende antall utover høsten. Vi har hatt utmerket oppmøte på treninger og kamper, vi har deltatt i Liungen cup, ROS cup og Vildbjerg Cup i tillegg til seriespill.

I seriespillet vant lag 1 serien i 2. divisjon på våren og rykket opp i første divisjon på høsten. Lag 1 vant også 1. divisjon på høsten. Lag 2 spilte i 3. divisjon både vår og høst og hevdet seg meget godt i sin divisjon. Vi har jobbet for rikelig og tilnærmet lik spilletid for alle spillere som har deltatt i kamper. Det sosiale har fungert meget godt, med turen til Danmark som det naturlige høydepunkt.

Vi håper å bruke den gode treningskulturen og den positive tonen og holdningene til å skape gode prestasjoner også til neste sesong.

Morten Viholmen


G02

Gutter 02 har bestått av rundt 45 spillere. Vi har stilt med tre 9’er lag og ett 7’er lag i årets serie. Resultatene har vært varierende, men de fleste gutta har hatt en fin utvikling dette året.

Vi har deltatt på Haslum cup, Liungen cup, ROS cup og Hamar cup i løpet av dette året. I april dro vi på treningsleir til Danmark med 40 spillere. En kjempetur med flotte gutter.

Det er mange ivrige gutter på laget og treningsoppmøte er bra.En del av gutta deltar også på Stoppens fotballakademi.

Trenere har vært Tommy Berg, Runar Nagelsaker og Kristian Bye-Andersen. Vegar Hansen, Michael Laba og Kristian Marheim har også bidratt som kampledere og trenere.


M39

Kretsmestere

Hakon Kristoffersen


M34

M34 hadde et ganske bra år i 2015 mtp at flere av fjorårets kretsmestere tok det roligere eller evt. ga seg. På et tidspunkt vurderte man å ikke melde på lag fordi det ikke var nok folk. Men heldigvis kom flere nye spillere til. Treningsiveren var dog ganske stor, spesielt i preseason, også fordi M34 og M39 trente sammen. Det var ikke de største forhåpningene for M34-laget, men når serien var i gang (trippel-serie med 5 lag og 12 kamper), så viste flere av ringrevene våre at Stoppens M34-lag fortsatt holder et ganske høyt nivå til tider. Dette fikk Nordre Sandes M34-lag merke da Stoppen knuste de hele 17-0 en varm sommerdag i juni…. på bortebane…. på 60 minutter. Dette var den suverent største seieren i serien dette året.

Vi var nok litt for ustabile i oppmøtet og kvalitet og endte på en soleklar 2.plass, bak fortjent kretsmester DBK. Til slutt endte vi med 12 kamper, 9 seire, 0 uavgjort og 3 tap (alle mot DBK) og 69-31 i målforskjell og 27 poeng.

Laget ble forøvrig ledet av spillende trener Vikram Gupta.

Konklusjon: På herresiden så har Stoppen SK hatt bra dekning når det gjelder M34 og M39 de siste to år med KM i M34 i 2014 og KM i M39 i 2015. Men det er veldig viktig at klubben også følger opp disse lagene og ikke tar de for gitt, slik at klubben fortsatt kan holde tradisjonen med å tilby Buskerudfotballen gode «supersenior»-lag fra Lierdalen videre i fremtiden.

Vikram

(referatet er noe redigert ned i lengde)
Luke 18: Slik ser vi ut i 2016

Postet av Stoppen Sportsklubb den 17. Des 2015

Bak denne luka ligger et en aldri så liten sniktitt på Stoppens klubbkolleksjon fra Nike.

Torshov jobber i disse dager med å få de siste bitene på plass. På bildet over ser du spillerdrakta "Striker IV" som lanseres over nyttår og som vil bli hjemmedrakta vår. Dette er ikke basismodellen fra Nike, men vi likte den så godt at vi går for denne.

En backup som er basisvare finnes i helsvart, og vil finnes som supplement.


Tøft på og utenfor banen

På sidelinja og på trening får vi et utvalg av varianter i rødt og svart:


Over ser dere ei treningsjakke (topp med halzip), treningsbukse (med smale ben) og ei treningsskjorte.


Som Barcelona

I tillegg kommer det en rekke andre flotte ting. En vi gjerne vil få presentere med en gang er ei trøye i høyeste kvalitet (til høyre). Denne har samme type design som blant annet Barcelona benytter.

Trøya "Laser III" kan brukes på trening, på fritid eller på skolen. Et representativt plagg for en klubb som Stoppen SK.

Foreløpig anbefaler vi gavekort på Torshov Sport, ettersom klubbkolleksjonen inneholder varer som Nike lanserer i begynnelsen av 2016.

Salget av kolleksjonen vil åpne med klubbdager og ekstra hyggelige rabatter på alle disse varene. Vi kommer snarlig tilbake med en dato.

I kolleksjonen vil du finne alt fra innerst (Nike Pro Combat) til ytterst, fra topp til tå, for kulde og hete.


Her er litt mer - og noen priser

Nedenfor finner du et utkast til klubbkolleksjon. Her er ikke alle varer lagt inn ennå, men det gir et bilde. Du vil også se priser. Merk at dette er veiledende priser før Stoppen-rabatt.

Uansett hva du skal ha fra Nike på Torshov, må du huske å be om Stoppen-rabatt, være seg på joggesko, fotballstøvler, treningsklær eller klubbkolleksjon.

Om litt lanserer vi sammen med Torshov også nettsalg på klubbkolleksjonen.

Vår kontakt på Torshov:

STEFFEN REITAN
steffen@torshovsport.no
tlf. 32 83 07 35

Luke 16: Hva kan denne mannen gjøre for oss?

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2015

Dette er Kjetil, mannen som har takket ja til å lede Stoppen videre i 2016. Her kan du lære mer om ham.

I 2015 sitter Kjetil både i styret i Stoppen og i styret i Liungen. Foran årsmøtet 5. januar har han takket ja til å stille som lederkandidat for den sammenslåtte klubben.


En ønsket kandidat

Hans kandidatur støttes av leder Espen Sandli i Stoppen og leder Ronny Solbraa-Bay i Liungen, samt valgkomiteen. Men det er selvsagt medlemmene som avgjør på årsmøtet.

- Kjetil har i hele år vist at han er mer enn klar for oppgaven og kan tilføre ledervervet det klubben trenger. Etter lange samtaler gjennom året, gleder det meg at Kjetil har innsett at dette er rett valg for ham og klubben, sier leder Espen Sandli i Stoppen SK.

Sandli fortsetter trolig i styret som nestleder og ansvarlig for informasjon.

- Kjetil er en som tar tak i ting og gjennomfører. En lagspiller som løser alle saker til beste for den enkelt og for klubben. Kunnskapsrik, motiverende og stiller alltid opp. Han er et vinnende vesen Stoppen vil få glede av, sier leder Ronny Solbraa-Bay.

Solbraa-Bay ønsker å takke av etter å ha ledet Liungen siden 2012, og deltatt i Stoppen fra samme år.


Og her er han

Så hva kan vi egentlig forvente av en mann som heier på Tyskland?


Navn: Kjetil Haugland Johansen (44)
Aktuell som: Lederkandidat, Stoppen SK
Sivil status; Gift med Maria, tre barn, Josefine, Theodor og Ferdinand
Utdannet: Bedriftsøkonomi, Høyskolekandidat og IKT Kandidat

Mitt forhold til klubben:

Aktiv lilleputt, smågutt og guttespiller på 80-tallet, flere år under ledelse av Jens Erik Johannessen, som i dag et av klubbens æresmedlemmer.


Aktiv fotballdommer for IF Liungen i Buskerud Fotballkrets.

Flyttet fra Lier i 1992 og kom tilbake i 2010. Meldte meg inn i Liungen IF på nytt i 2012.

Stilte min person til disposisjon og ble valgt inn i styret til IF Liungen i 2013.


Livsmotto: Et klapp på skulderen er ikke så langt fra et spart bak, ca 60 cm ....
Favorittlag: Die Deutsche Fußballnationalmannschaft - Tyske landslaget
Favorittspiller: Kevin Keegan - Liverpool FC 1971-1976: 321 kamper - 100 mål
Gjør på fritiden: Familie og Stoppen SK


Ambisjon for Stoppen i 2016:
Liungen og Stoppen er slått sammen til EN klubb, den vil hete Stoppen Sportsklubb og inneholder alt fra allidrett til seniorfotball.
Som en ny og frisk 100-åring, med mange ressurser i egne rekker, håper jeg vi vil se mye aktivitet og idrettsglede hos både barn og voksne. Stoppen SK skal være en klubb for flest mulig, lengst mulig med mestring og utvikling i trygge omgivelser.

Ambisjonene for 2016 er å vise at vi er EN klubb, med EN arena for aktivitet og glede for alle som ønsker å spille fotball.

Det er en klubb med nærmere 800 medlemmer hvor styret vil ha fokus på daglig operativ drift, rutiner, informasjon og sportslig innhold.


Mitt frieri: Med en så stor medlemsmasse har vi mange ressurssterke foreldre og foresatte. Barna trenger dere og klubben ber om deres hjelp og innsats.
Vi satser på få dugnader, men ber dere tilby deres hjelpe og kompetanse i organisering og oppgaver. Meld fra til lagleder/koordinator og eventuelt styret.
Si ifra at du vil og ønsker å bidra, slik at vi i fremtiden har flere ressurser å spille på.

Lykke til i 2016!


Kontaktinfo:
Kjetil Haugland Johansen
Tlf: 954 02310
E-post: kjetil@stoppensk.no
Luke 24: En sann historie - basert på virkelige hendelser

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Des 2015

Om du skal lese en sak om Stoppen i 2015, er det denne. Styret i Stoppen (bildet) ønsker med dette å si noen ord om året vi legger bak oss - og veien videre. I årets lengste artikkel.


Kjære Stoppen-venner!

2015 kommer til å gå inn i historien som et år hvor det ble tatt store skritt på veien mot ei større framtid.

Fra å være en klubb utelukkende drevet på dugnad av en håndfull personer, har vi i 2015 brettet ut aktivitet og ansvar på flere hender. Det handler om engasjerte frivillige, men også en helt bevisst profesjonalisering.


Våre profesjonelle hjelpere

Først ansatte vi Kristian Bye-Andersen som sportslige leder. Hans viktigste oppgave er fortsatt daglig drift av FFO og FA, men Kristian er opptatt av å skape tilhørighet gjennom aktivitet, og har introdusert en rekke nye arenaer hvor vi møtes.

I sitt team har Kristian også Håvard og Morten, nøkkelpersoner på hver sin måte, som også bidrar til å bygge samhold og identitet rundt en inkluderende klubb.

Nylig ansatte vi Stein Ellingsen som utviklingsansvarlig, og har allerede erfart at det var et funn!

I tillegg til keeper- og treneransvar på en rekke lag, har Stein ferdigheter også på det organisatoriske. Han er allerede i gang med flere prosjekter hvor målet er å skape en inntektsbringende sponsorpool.

Apropos spons: Vi retter en stor takk til vår hovedsponsor Consolvo, som i oktober signerte en ny femårsavtale med Stoppen og Spa/Bra. Avtalen er verdt over en million kroner!


Våre frivillige

Et annet grep som allerede bærer frukter er opprettelsen av et sportslig utvalg, med en rekke ressurspersoner involvert sammen med sportslig ansvarlig i klubbens styre, Christin Ruth.

Sportslig leder og Sportslig utvalg har gjort et kjempearbeid med ny sportsplan og utviklingen av en modell for trener- og spillerutvikling i klubben. Den foreløpige versjonen kan du lese her.

Sportslig utvalg ser slik ut:

 • Christin Ruth – leder (styrerepresentant)
 • Marius Meinseth - Spa/Bra, barnefotball, jenter og gutter
 • Stian Pettersen - Liungen, barnefotball, senior
 • Lars Erik Kortgaard - Foreldrerepresentant, ungdomsfotball
 • Lars Granaas - Senior, barnefotball
 • Morten Hansen - barnefotball, samt FFO
 • Mathias Helgesen - spillerrepresentant
 • Odd Erik Skinnemoen - trener, jentefotball
 • Kristian Bye Andersen - trener, ungdomsfotball, sportslig leder og senior


Distriktets nest beste

Organiseringen av trenerressurser i klubben har vært et massivt stykke arbeid, som pt er kronet med et skikkelig topplag av dyktige trenere.

Nye kort, som årgangsveiledere:

 • G01, J00-01, J02: Stein Ellingsen
 • G03 og J03: Lasse Paulsen
 • G02: Kristian Bye-Andersen
 • G00: Tore Syvertsen

Nye trenere på plass i høst:

Sistnevnte representerer et løft i satsinga på junior i klubben. En helt bevisst strategi:

- I år kom juleaften veldig tidlig for de som er glad i Stoppen SK. Denne uka kom nemlig beskjeden vi har lengtet etter. Kjølv Eidhammer har takket ja til å være hovedtrener for junior herrer. Dermed er den siste brikken på plass i det som jeg påstår er Buskeruds nest beste trener/støtteapparat etter Strømsgodset på juniorsiden. Ja. Vi er bedre enn Mjøndalen! sier sportslig leder Kristian Bye-Andersen.

Norges beste, Ole-Lennart, går inn som materialforvalter og sosialt bindeledd rundt juniorlaget, slik han i så mange år har vært viktig rundt A-laget.


Seniorutfordringer

Jens Petter Berg, Rolf Hansen og Bob Stokka fortjener stor takk etter å ha stått tålmodig i en vanskelig sesong sportslig og klubbmessig på seniornivå.

Etter A-lagets nedrykk til 5. divisjon, er det B-laget (også i 5.) som tar oss videre på seniornivå i 2016. De får med seg de eldste fra dagens A-lag, mens junior konsentrerer seg om å utvikle seg best mulig på juniornivå. Målet er å bygge nedenfra, med sikte på senior-rekruttering i 2017.

På damesiden mistet vi nylig hovedtreneren, men hadde klart et nytt ess i ermet etter kun 11 timer!

Vi ønsker Lasse Paulsen velkommen.


Sammen om noe mer

I hele år har det pågått et arbeid å trimme alle sider av Stoppen og Liungen foran sammenslåinga som trer i kraft ved nyttår. Det har vært mer tidkrevende enn man skulle tro, med to tilsynelatende ganske like og for oss velkjente klubber. Men det er ikke alltid slik som Gro Harlem Brundtland sa, at «alt henger sammen med alt».

Allerede 5. januar møtes medlemmer av Liungen og Stoppen til det første årsmøtet i felles klubb. Og med det får vi ny logo – og blir 100 år gamle. Mer om jubileumsfeiringa kommer vi tilbake til.

Sammen skal vi blant annet lage tidenes beste Liungen cup!

Sett allerede nå av datoene: 28.-29. mai (9er og 11er) og 11.-12. juni (5er og 7er).

For mange blir det et møte med et nytt navn og nye farger. I den anledning innleder vi et samarbeid med Nike og Torshov Sport, hvor den felles ambisjonen er en helt ny dimensjon på klubbkolleksjon, identitet og økonomi.


Velkommen til 2016

2016 kommer til å by på nye utfordringer, både på og utenfor banen. Noen er ukjente for oss i dag, andre vet vi allerede om:

 • Vi mangler sårt husrom på Stoppen. Huset står der, men er i liten grad tilgjengelig for klubbene.
 • Vi ønsker oss en kafeteria og møteplass for barn og unge som lever sine liv på Stoppen, en kioskløsning det er mulig å drifte, kontorplass for våre ansatte.
 • Klubbhuset på Liungbanen trenger vedlikehold.
 • Organiseringen av klubben må bli fastere i sin form
 • Identitet og tilhørighet tar tid å bygge.

Neste år er det mulig vi omsetter for mer enn fem millioner kroner. Hyggelig, men samtidig bringer det oss i en situasjon hvor vi er underlagt samme regnskapsregler som en bedrift. Så skulle du passere vår økonomiansvarlige Trine Pettersen, så gi henne et klapp på ryggen. Her er mye arbeid på frivillig basis. Og stødig klubb-økonomi.

Heldigvis har vi funnet og overtalt Kjetil til å dra oss videre, fram og opp. Hele bøtteballetten Stoppen Konsern AS.


Stoppen satser på alle

Men det vi vet er at de første skrittene er tatt. Det første sjumilssteget tok vi i høst. Nå er vi klare for mer.

Hvor vi skal? En dag er vi fylkets største og best drevne breddeklubb, med innendørs kunstgress og flotte helårsfasiliteter utendørs.

Men hver eneste dag, satser vi på alle.

Vår visjon er: Flest mulig – lengst mulig

Våre verdier er: Glede, utvikling og mestring i trygge omgivelser.

Husk at du snakker høyt og tydelig om det du er fornøyd med i klubben. Er det noe du ikke er fornøyd med, ber vi om at du snakker med oss, slik at vi kan utvikle klubben i den retningen vi ønsker.


På vegne av styret i Stoppen Sportsklubb ønsker jeg dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!Med sportslig hilsen,


Espen Sandli

Leder av Stoppen Sportsklubb

godset@online.no