Luke 24 - Stoppern ønsker dere en riktig god jul

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Des 2023

På vegne av Stoppen SK ønsker Stoppern dere en riktig god jul.

 Ta godt vare på hverandre!
Luke 23: Stoppen SK Akademiet

Postet av Stoppen Sportsklubb den 23. Des 2023

Stoppen SK utvikler veldig mange gode og ambisiøse spillere. I akademiet skal spillere fra Stoppen SK og fra andre klubber, få et tilbud som matcher det de får i private akademier og i hospiteringer med toppklubb. I akademiet skal det utvikles spillere som på sikt vil heve våre a-lag og/eller blir toppspillere.

Med Stoppen Akademiet ønsker vi å gi spillere fra 9-15 års alderen en langsiktig plan med gode muligheter for å utvikle seg sammen med andre spillere med ambisjoner.

 

Stoppen Akademiet

Treninger for Akademiet 2010-2012:

Mandager: Morgenøkt. Morgenøkten er en økt med fokus på skadeforebyggende styrketrening. Øktene utføres hjemme via Zoom. Økta starter 07.00 og er ferdig 07.45.

Tirsdager: Fotballøkt 15.00-16.30

Søndager: Fotballøkt 18.00-19.30

Øktene er lagt opp etter sportsplanen til Akademiet og i samarbeid med Strømsgodset Toppfotball.

Stoppen Akademiet spiller treningskamper mot gode lag i Norge. Kampene vil bli filmet, og deretter analysert sammen med spillerne. Akademiet deltar på eliteturneringer i inn- og utland.

Det vil være en fysioterapeut til stede en dag i uka som akademispillere kan bruke.

 

2012 og 2013 spillere må være med på FFO for å kunne delta på Akademiet.

2012 -spillere må delta to dager på FFO og 2013-spillere må delta tre dager på FFO.

Stoppen Akademiet G/J 2010-2013: https://app.rubic.no/Public/Events/17695

 

 

Ekstraaktivitet via Akademiet

I flere år har vi også arrangert ekstratilbud for årsklasser over og under vanlig Akademi-alder.

I 2024 vil tilbudt gjelder for spillere født i 2009, 2014 og 2015.

For 2009-spillere er dette tenkt som en videreføring av satellittaktiviteten de har vært gjennom. Denne aktiviteten vil bli enten på fredager eller søndager. Her vil vi gå i dialog med de som melder seg på.

For 2014 og 2015 vil det bli lagt opp til søndagstreninger kl 16.00-17.30.

Disse øktene er anbefalt for spillere som er ekstra ivrige og modne for læring. For mer sosial tilnærming anbefaler vi Stoppen SK Telenor Xtra FFO.

 

 

Påmeldingslinker:

Stoppen Akademiet G2009: https://app.rubic.no/Public/Events/16182

Stoppen Akademiet G/J 2014-kull: https://app.rubic.no/Public/Events/17698

Stoppen Akademiet G/J 2015-kull: https://app.rubic.no/Public/Events/17694
Luke 22: Stoppenbladet 2023 digitalt

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Des 2023

Våre ansatte har delt ut 2500 Stoppenblader til husstander i nedre Lier.

Har du ikke fått bladet kan du lese det digitalt her:

STOPPENBLADET-23_web.pdf
Luke 21: Barnefotballen i Stoppen SK

Postet av Stoppen Sportsklubb den 21. Des 2023

Stoppen Sportsklubb har over 50 trenere i sving hver uke i barnefotballen. Disse gir aktivitetstilbud til 350 barn. Store grupper krever trenere som er engasjerte, dedikerte, og som er villig til å bruke tid. Dette er mye å forlange av frivilligheten, men det er fantastisk å se hvor mye engasjement det er ute i lagene. Alle har samme mål; skape gode grupper som har det gøy med fotball. 

I starten av desember fikk alle trenere en oppgave. Det var å skrive en oppsummering av året som straks er ferdig. En slik oppsummering kan fortelle ganske mye om tilstanden i barnelagene, aktivitetsnivå og trenerteamet. 

Det mest gledelige med barnefotballen er at alle lag nå har fine team rundt seg. Lagleder, trenere, sosialgruppe, og andre foresatte som bidrar til trygghet. Det er et høyt aktivitetsnivå med seriespill, treninger og cuper. Mange grupper har også vært med på flere cuper enn det som er dekket av klubben. Dette fører til at teamene i gruppene skaper en forutsigbar hverdag for barna. Treninger blir sjeldent avlyst, og kamper spilles til oppsatt tid. Vi vet at barna er fornøyde når det skapes et tilbud til dem som er fast fra uke til uke. 

Mange gode tilbakemeldinger om seriespillet i 2023. Noen av gruppene fikk erfaring med ny spillform, mens andre venter på dette til våren. Overgangen fra en spillform til en annen oppleves heldigvis positivt for de fleste. Vi har stor tro på at toårssyklusene i hver spillform er en god metodikk for å skape mestringsfølelse hos flere barn. I 10-11 årsklassen startet fotballkretsen et pilotprosjekt i 2023 der gruppa kan melde på ulike nivå. 2012 gruppa vår valgte å bli med på dette. Her er det gode erfaringer å ta med seg til neste kull. Til våren kan 2013 og 2014 kullene bli med på dette. 

Det mest interessante i oppsummeringen er spørsmålene trenere stiller rundt det som kalles disiplin. Hvor mye kan jeg forvente av barna, hvor streng kan vi være, hva slags sanksjoner kan vi gi barna som ikke hører? Dette er krevende spørsmål å svare på, men klubben kan gi veiledning og råd rundt disse problemstillingene. Det viktigste rådet klubben gir i første omgang er at trenerteamet blir enige om sin vei. Det er ingen fasitsvar på dette, men er alle enige om regler, og er konsekvente, blir det ofte veldig gode grupper på sikt. 

I 2024 kommer Nicolai inn som trenerveileder for barnefotballen. Nicolai vil ta kontakt med lagleder og trenere, høre om han kan komme på besøk på ei trening eller to. Da er det en unik mulighet til å ta opp slike utfordringer. Ofte ved hjelp av enkle grep kan man skape ei ramme rundt ungene som bidrar til at alle senker skuldrene, og har det fint med aktiviteten. 

Tusen takk for innsatsen alle sammen. 
Luke 20: Vi henter juletreet ditt!

Postet av Stoppen Sportsklubb den 19. Des 2023

Alt du trenger å gjøre er å: Vippse kr 125,- pr. tre til 10252 (Stoppen SK Salg) senest lørdag 7. januar - skriv gateadresse, e-postadresse og mobilnummer i meldingsfeltet.

Ta av all julepynt og sette ut treet senest kl 09 mandag 9. januar (ikke sett det ut for tidlig -det kan blåse avgårde hvis det er mye vind).

Viktig info om hvor treet settes:

Hvis du bor i frittliggende enebolig e.l. med postkasse/søppelkasse langs veien:

-  Legg treet ved postkassen/søppelkassen.

 Hvis du bor i et rekkehusfelt, tomannsbolig, firemannsbolig eller kjedet enebolig der det er felles postkassestativ/ søppelkasser:

-  Legg treet utenfor inngangsdøren din, ikke felles ved postkasser e.l. da vet vi ikke hvem som har bestilt henting.

 Hvis du bor i blokk:

-  Legg treet utenfor felles inngangsdør og merk treet med navntet ditt (viktig at det merkes tydelig så ikke naboer tror det er felles innsamlling som borettslaget/sameiet tar hånd om.

Vi tar kun med juletrær - ikke hageavfall eller plasttrær.