Spennende i Vintercupene

Postet av Stoppen Sportsklubb den 24. Feb 2017

Tre av i alt fire vintercuper er nå ferdigspilte. Her kommer en kort oppsummering.


Vintercup G02:

I alt 14 lag var påmeldte til cupen. 2 puljer på lørdagen med 5 lag i hver, hvorav de tre beste fra hver pulje gikk til kvartfinalene og en pulje på søndag a 4 lag hvor de to beste gikk videre. I gruppespillet pulje A vant Stoppen 1 overbevisende med Asker sitt G03-lag på en andre plass. Den tredje plassen sikret Mjøndalen Brun seg, da Holeværingen spilte 0-0 mot Lier i siste kamp.

I pulje B var Holmlia Elite suverene og vant sine 4 kamper. Furuset avgjorde kampen mot Holeværingen om andreplassen, med 1-0 seier i siste kamp.

Pulje C spiltes på søndag. Ready vant gruppa, mens Stoppen 2 fikk den siste kvartfinaleplassen etter at de snudde 0-1 til 2-1 seier mot Klemetsrud i siste kamp.

Stoppen 1 og Holmlia vant 4-0 i sine kvartfinaler. Ready slo Furuset 2-1 og Asker slo ut Stoppen 2 på straffer. I semifinalene vant Holmlia igjen 4-0. Denne gangen mot Ready, mens Asker på ny slo et Stoppen-lag på straffer.

I finalen spiltes det 2 ganger 25 min. Holmlia slo et hardtkjempende Asker-lag 3-0 og vant cupen fortjent.

Været var ikke det beste på søndag med snøvær hele dagen. Banen holdt seg likevel fin og grønn gjennom hele dagen.


Vintercup G03:

16 lag var påmeldt og cupen var fullbooket allerede tidlig i januar. 4 puljer hvor de to beste fra hver pulje gikk til kvartfinalene.

I pulje A gikk Grüner og Lommedalen 2 videre etter noen veldig spennende kamper. Stoppen City var uheldige som ikke tok seg videre fra pulja. De hadde ikke helt marginene på sin side.

I pulje B imponerte Nøtterøy i de to siste kampene og det så mørkt ut for Stoppen United som måtte vinne den siste kampen mot Nøtterøy for å gå videre. Det klarte de og vant tilslutt 3-0. Resultatet gjorde at det var KFUM Oslo som måtte dra hjem sammen med Bøler i det som også var en tett pulje, hvor Stoppen faktisk lå på sisteplass før den siste kampen.

Hvis de første puljene var jevne, så var det ingenting mot pulje C. 4 av de 6 gruppekampene endte uavgjort, hvor Lommedalen 1 kapret andreplassen med tre uavgjorte kamper. Snarøya kapret førsteplassen med to seire og en uavgjort. Hadde Det blitt en vinner i siste kamp mellom Skrim og Borre hadde ett av disse to lagene kommet videre. Det ble en kamp med masse dramatikk i sluttminuttene, men hvor sluttresultatet endte 1-1 og begge lag røyk ut.

I pulje D var Ready det beste laget og vant gruppa greit, mens Klemetsrud fikk den siste plassen, da de holdt Strømsgodset til 1-1 i siste kamp.

To av kvartfinalene måtte avgjøres på straffer. Nøtterøy slo Klemetsrud og Snarøya slo Lommedalen 2. Ready vant 1-0 over Stoppen United til tross for til tider stort press fra Stoppen-laget. Lommedalen 1 vant sin første kamp i turneringen med 1-0 over Grüner.

I semifinalene spilte Lommedalen nok en gang uavgjort, men slo Ready på straffer. Det var litt Italia i VM 1982 over Lommedalens vei til finalen!

Nøtterøy vant 1-0 over Snarøya.

Finalen ble en jevn batalje mellom to imponerende gode lag. Lommedalen vant 1-0 og vant pokalen!


Vintercup G04:

Også denne cupen var fullbooket på tross av at det var vinterferie for Oslo-lagene. Vålerenga og Lillestrøm hadde likevel tatt turen, noe som var spennende for Buskerud-lagene.

I pulje A var det kampen mellom Stoppen City og Strømsgodset Hvit som var høydepunktet i denne gruppa. Godset ledet 4-2, men Stoppen snudde det til en 5-4 seier. Begge lag gikk også videre til kvarfinalene.

Hyggen vant pulje B foran Stoppen Atletico. Stoppen måtte slå Hyggen i sin siste kamp for å komme videre. De vant 1-0, noe som gjorde at resultatet mellom Lillestrøm og Lier var betydningløst og begge lag måtte reise hjem.

Stoppen United vant 4-1 over Konnerud 1 i første kamp i gruppe C. Vant de resterende kampene også, slik at Stoppen hadde med tre lag til søndagens kvartfinaler. Konnerud slo tilbake med seire mot Glassverket og Strømsgodset og endte på andreplass i gruppa.

Vålerenga var helt overlegne i gruppe D, med tre seire. Norderhov ble med videre etter seier over Glassverket og uavgjort mot Konnerud 2.

I kvartfinalene tok Konnerud 1 revansje for tapet mot et Stoppen-lag i gruppespillet ved å vinne 6-1 over Stoppen City. Stoppen United slo Godset 2-1, mens Stoppen Atletic slo Enga på straffer. i den eneste kvartfinalen uten Stoppen-lag vant Hyggen 5-1 over Norderhov.

I semifinalene ble det tap for begge Stoppen-lagene- Konnerud vant 3-0 over Atletic og Hyggen 2-1 over United.

I finalen vant Konnerud 4-3 mot Hyggen i en meget morsom kamp mellom to gode lag.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.