Fair play under Liungen cup

Postet av Stoppen Sportsklubb den 22. Mai 2017

I helgen ble første del av Liungen cup 2017 gjennomført - og det ble en stor suksess. Ny rekord i antall lag, hele 79 lag spilte innledende kamper. Masse mennesker på tre ulike arenaer ble møtt av behjelpelige og hyggelige parkeringsvakter. De møtte blide kioskmedarbeidere og effektive renholdsmedarbeidere. Det var banemannskap som ryddet baner og det var sjauere som sørget for at alt var der det skulle når det skulle - alle på dugnad for klubben. I tillegg hadde vi et tydelig dommerkorps som ledet kampene på en utmerket måte.

Og ikke minst hadde vi Fair play ambassadører som fulgte Stoppen-lagene gjennom alle de innledende kampene og gjennom sluttspill og straffer. Fra skjemaene junior-spillerne fylte ut leser vi:

  • lagene hilser på hverandre, trener og dommer før kamp
  • Stoppen-trenerne var gode på å godta dommerens avgjørelse selv om de ikke var helt enige
  • spillerne sier unnskyld etter takling
  • bra holdninger
  • støttet hverandre under straffesparkkonkurransen
  • har det gøy på banen

14 Fair play ambassadører sørget for rett fokus, her representert ved Aurora og Jenny.


Det er alt dette som gjør at vi i dag har fått så mange tilbakemeldinger fra andre klubber om at dette var den beste cupen, flotte baner (Stor takk til Lier kommune) og skikkelig hyggelige folk som jobbet der. Det er derfor utrolig hyggelig å sende takken videre til alle dere som bidro og håper dette inspirer dere som skal være med i juni - gled dere - Liungen cup er moro!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.