Fotball og allidrett i Stoppen

Postet av Stoppen Sportsklubb den 7. Sep 2017

Våren det året barna fyller 6 år ønsker vi barna velkommen til Stoppen. Stoppen er en idrettsklubb som baserer treninger som alle andre klubber på engasjerte foreldre. Stoppen har imidlertid oppstartsrutiner og opplegg som skal være enkelt for nye frivillige fotballtrenere å sette seg inn i. Samtidig blir de ansvarlige for barna (altså trenerne) fulgt opp av våre ansatte, slik at de får den informasjonen og det utstyret de trenger for å kunne tilby morsomme treninger for barna.

Etter noen treninger er trenere og spillere klare for Liungen cup – og får være med på cupeventyr!

Etter skoleferien er det fortsatt fotballtreninger, og muligheter for enda en cup, i perioden aug-okt.

Når fotballsesongen er over i oktober tilbyr Stoppen allidrett. Dette gjøres i samarbeid med idrettslinjen på St. Hallvard og ikke minst med foreldregruppen. Det er avgjørende for barna at mange engasjerer seg i dette – at foreldre med kjennskap til andre idretter bidrar inn og tar økter med laget. Stoppen legger til rette for dette ved å tilby innetid, bruk av utstyr til håndball og innebandy. Det oppfordres også til å være med i andre aktiviteter/idretter – uten at dette påfører hver enkelt spiller store kostnader.  Påmelding og deltagelse til minicup i håndball er en del av planen for Stoppen-spillere. Samarbeidet med idrettslinjen er nytt av året, men for å sikre en god start vil disses instruktørene bidra i november og desember.

I tillegg til dette tilbyr Stoppen en fotballtrening en gang i uka i perioden november til mars. Den er mest sannsynlig ute, da vi prioriterer innetid til andre aktiviteter.

Oppsummert er tilbudet i Stoppen de to første årene slik:

Allidrett:             november - mars

Fotball:               hele året

I perioden med allidrett kan dere velge:

  • De som ønsker allidrett får det, en gang i uken.
  • De som ønsker fotball får det en gang i uken.
  • De som ønsker begge deler får det.

I perioden med allidrett benytter vi tiden godt og sender våre fotballtrenere på kurs, slik at de er best mulig forberedt til å gi barna et godt og variert treningstilbud når sesongen starter mars/april.

Uansett trening skal de to første årene være preget av stor variasjon for å ivareta allsidigheten, det skal være moro å komme på trening og det skal være aktivitet som skaper engasjement for alle barn, uavhengig av motivasjon og ønske for å være med.

 Påmelding

Følg linken og velg det du ønsker å melde barnet på. Legg merke til at det må betales både medlemskontingent og aktivitetskontingent. Aktivitetskontingenten er halvert, da påmeldingen nå gjelder siste halvår av 2017. Det er ny påmelding i januar, og da for hele året.

 

Link:

Aktivitetskontingent:  https://www.superinvite.no/#/i...

Medlemskontingent: https://www.superinvite.no/#/invitation/fc79250f8c5b804390e8da280b4cf06e 

Priser pr år:        Medlemskontingent kr 350,-

                              Aktivitetskontingent fotball (og allidrett) kr 800,-

                              Aktivitetskontingent kun allidrett kr 400,-

 

Det betyr at dere nå betaler hele medlemskontingenten og halve aktivitetskontingenten på den aktiviteten dere velger – og husk at det da blir ny innbetaling i januar!!

Aktivitetskontingenten i Stoppen dekker pr i dag utstyr til spillerne, påmelding på cuper samt leie av treningsfasiliteter.

 

Målet med denne måten å gjøre det på er:

Å gi alle barn et innblikk og kjennskap til varierte idretter.

Å sikre tilbud til de som er medlemmer i Stoppen fordi de ønsker å spille fotball.

Å sikre et tilbud til de som ønsker allidrett.

At gjennom samarbeidet med idrettslinjen på St. Hallvard får foreldregruppen tips og råd og blir inspirert til å fortsette å drifte allidretten.

Å sikre at allidretten holder seg på et akseptabelt prisninvå slik at alle har mulighet til å være med. Stoppen ønsker ikke at allidretten skal påføre spillerne store ekstrautgifter i forbindelse med kostnadskrevende idretter som f eks slalom, fjellklatring eller dans.

 NFF og kvalitetsklubb legger klare retningslinjer for at det er ønskelig med en klubbstyrt klubb – ikke klubber i klubben. Gjennom denne måten å organisere oss på prøver vi å nå dette målet. Det innebærer at ikke alle får det som de vil, men sportslig utvalg og styret i Stoppen har vedtatt at dette er måten vår klubb vil gi et tilbud som favner flest mulig lengst mulig.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.