Treningsstart i det nye året

Postet av Stoppen Sportsklubb den 6. Jan 2018


Ca. 20 stykker av 2003-jentene var i gang allerede tirsdag med hele fire trenere tilstede, og er med det allerede i gang med det vi kaller for fase 2 i Stoppen SK.

Onsdagen var det gutta som sto for tur med ca. 70 spillere fra 2002-2003 og 2004 - og syv trenere som trosset værgudene. En kveld med brøytemannskaper og fotballaktivitet på Lier Stadion fra 16:30-20:30.

Stoppen SK gjennomførte med trenerteamet til 2004 en planlegge-gjennomføre-evaluere sekvens, noe alle ungdomslag i klubben skal ha tre ganger gjennom året. Her går vi gjennom dagens økt inne, før den gjennomføres ute på feltet. Til slutt bruker vi litt tid inne etterpå hvor vi prater litt om økta.

Vi har nå syv trenerforum (barn og ungdomsfotball), tre veiledersamtaler for trener på ungdomslag, samt tre showøkter for barn og ungdomslag.

Disse tiltakene er beskrevet i klubbens sportsplan og er viktige for at vi sammen legger til rette for en helhetlig oppfølging av spillere i klubben - fra spillere starter med fotball til seniornivået. Stoppen SK benytter www.treningsøkta.no som et arbeidsverktøy for trenerne.

Det er godt å se mange allerede er i gang. Flere av barnelagene våre har oppstart med fotball ute på Stoppen SK allerede neste torsdag 11.01.2018.

En fantastisk jobb klubbens frivillige legger ned for de aktive Stoppen SK medlemmene.

Med sportslig hilsen,

Harald Johannessen

Utviklingsansvarlig i Stoppen SKKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.