Seier i seriestarten

Postet av Stoppen Sportsklubb den 10. Apr 2018

Lars Granaas og Erik Midtgarden

Seriepremieren endte med 2-1 seier til Stoppen over Glassverket.

Nesten 150 tilskuere tok turen til Lier stadion mandag kveld. I kulda fikk de se et Stoppen-lag med litt høye skuldre i sesongåpningen. Gårsdagens motstander, Glassverket, rykket opp fra 6.divisjon i fjor. De la seg tidlig lavt, jobbet hardt og satset på kontringer. Etter et snaut kvarter tok bortelaget ledelsen etter et godt angrep.

Stoppen styrte kampen i første omgang, men mange feilpasninger og dårlige pasninger trakk ned tempoet i kampen og Stoppen slet med å spille ut Glassverket. I slutten av omgangen kom hjemmelaget stadig nærmere og det var fortjent da superspiss Thomas Sørum bredsidet inn et nydelig innlegg. Dette til stor glede for Sørum sin egen fangruppe på sidelinjen.

I starten av andre omgang skrudde Oskar Ellingsgard en corner direkte i mål, 2-1 til Stoppen.

Etter det ble kampen preget av en periode med mange innkast og mange feilpasninger. Midtveis i omgangen kom John Andre Mo inn. Han satt fart på kampen med noen fine forseringer og herlige luker. Beklageligvis drar han nå i militæret. Han vil bli savnet.

De siste 20 min hadde Stoppen full kontroll og skapte noen store sjanser, men ballen ville ikke i mål.

Det viktigste var uansett tre poeng i serieåpningen. Det gir forhåpentligvis litt ro og litt lavere skuldre i neste kamp.

Toppskårer i OBOS-ligaen og hovedtrener for Stoppen, Erik Midtgarden uttalte følgende etter kampen: "Vi kontrollerer bra i det meste av kampen, spesielt 2. omg.
Jeg tror med at få justeringer at vi kunne vunnet denne kampen med enda større margin. Det kommer!"

Banens beste spiller var veteranen Lars Granaas.

Veldig morsomt at så mange hadde tatt turen på Lier stadion. Til neste hjemmekamp satser vi på at vi har en åpen kiosk også.