For en fantastisk dag

Postet av Stoppen Sportsklubb den 16. Apr 2018

Kontorrommet i dag mandag var preget av en bitte liten dysterhet. Søndagen så bød Norge på et av sine aller beste sider. Knallblå himmel med en gul liten kule langt der oppe som gir en positiv glød over oss alle, så sant man ikke er paraplyselger.  

Det er grått ute. Det er trist. Hvorfor i alle dager bor jeg her, kona og ungen er i Brasil, og for å sitere henne. «I Norge jobber dere dere i hjel for å komme to uker på ferie til Spania».  

Så skjer det, som vi vet skjer og det skjer ofte. Regnet kommer. Ut for å skru opp et sponsorskilt blir man gjennomvåt, det er hverdagen. Ene treneren kommer desperat inn og hører om vi har en regnjakke, det har vi selvfølgelig, det står øverst over utstyr man trenger i barnehagen. Det må man ha i Norge, i Bergen er det paraplyautomater. 

75 barn født 2006, 2007, 2010, 2011 fra Høvik, Bragernes og Hegg skole var klare for trening, banene var satt opp og et trenerteam med høy fotballfaglig kompetanse glemmer alt annet. Nå er det fotball, det er gøy, det er ekstremt gøy, det er verdens beste møteplass. Det er inkluderende, motiverende, inspirerende og ikke minst gir det mestring, utvikling og glede for oss alle. 

13 spillere fordelt på to lag, 6 mot 7 hos oss. Etter 11 «seriekamper» er det likt i poeng, gult leder med 1 + mål før vi går inn i siste seriekamp. Vi byttet overtallet midt i serien, slik at de som var 6 de første seks kampene ble 7 spillere de siste seks kampene. Gul klarer seg med uavgjort i siste kamp for å ta seriemesterskapet, hvitt må vinne og har gode forutsetninger for det, siden de nå er en mer. Det jobbes knallhardt, det sprintes hjemover, de pusher ut (vi spiller med offside). Det er knallgode gjenvinninger og spille er til tider fantastisk. Lauritz banka inn en scoring som lignet den første til Zlatan i USA, Felix holdt laget inne i kampen med flere knallgode redninger, Trym plasserte scoringen sikkert nede ved stolperota. Tord og Felix har konkurranse om hvem som ligner best på en sprellende fisk på land. Det endte 0-0, gult lag ble seriemestere med 1 + mål. 

Aktivitetene på de andre banene ser fantastisk ut, det spilles fotball. Det er derfor vi begynner på fotball, for å spille spillet. 75 spillere med masse gode erfaringer, god mestring som gir utvikling og skaper glede.  

16:30 kommer det tre lag G-2002, J-2003 og damelaget. 50 jentespillere og 15 G-2002 spillere ledet av mange engasjerte trenere, to på damelaget, tre på J-2003 som og kjørte egen keeper økt på tvers av alderstrinnene og to på G-2002. 

Klokken 18:00 kom G-2003 og G-2004 med rundt 80 spillere i action ledet av deres trenerteam. Det duelleres, det spilles og det trenes. Det er kameratskap, det er litt temperament men viktigst av alt, det er spilleglede. Klokken 18:50 runder de av og rydder banen da det skal være en seriekamp klokken 19:00. 

A-lag herrer benker Granaasen som var banens beste i første seriekamp, men Thomas Sørum er i start 11'ern og etter rapportene banket han inn 1-0 som var resultatet til pause. Det er flott spill, kombinasjoner og fantastisk flotte scoringer. Aron klinker til fra 30 meter, knallhardt oppe i hjørnet, og juniorlaget begynner samtidig å gjøre seg klare for trening. 

Møterommene benyttes av trenerteamet til J-2005, før det er foreldremøte for 2010. Styrerommet blir også benyttet for å planlegge enda mer aktivitet for barna. 

Bare i dag aktiviserte vi som klubb mellom 250-300 spillere og opp mot ca. 50 trenere/resurspersoner.  

Vi er Stoppen SK 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.