Gigantoppgjør i 5.divisjon mandag KL19:00

Postet av Stoppen Sportsklubb den 14. Okt 2018

«Kroksleiven du er på luften Kroksleiven»

Drammens Tidende sender gigantoppgjøret live fra et av Norges aller råeste anlegg. Fantastisk at DT tar distriktet på alvor og de hadde menge flotte sendinger fra årets Liungencup også. Kampstart 19:00 mandag 15.10.2018

Mandag gjester gamle lokale storheten Drafn Lier Stadion. Tidligere i år måtte de plukke hele 7 goaler ut av eget nett. Denne gangen antar vi at de kommer full av hevnlyst, godt forberedt og lysten på den siste opprykksplassen i årets 5.divisjon.

Stoppen SK har jo som mange vet sikret opprykket flere runder før slutt, men vi fikk oss en real oppvekker når vi i sist runde slipper inn hele fem mål. Vi ønsker ferden videre gjennom 4.divisjon 2019, og da er det viktig at vi utnytter hver treningsdag og kampdag på en optimal måte.

Trenerteamet har gjort de justeringene de mener er nødvendig for å stille best mulig rustet for å underholde og vinne mandagens storkamp.

Det er et rotterace om 2.plassen i divisjonen hvor IBK 46 poeng, ROS 47 poeng og Drafn 49 poeng hvor ROS har en kamp mer spilt enn de andre to. (Det er 3 og 2 kamper igjen for disse)

Klarer Stoppen SK å ta 6.poeng totalt mot Drafn? Kom å se gutta for å få fasiten mandag 😊


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.